Tot al groc…

 • Obertura: ƒ/8
 • Autor: VicentGranell
 • Càmera: Canon EOS 5D Mark III
 • Presa: 8 desembre, 2020
 • Longitud focal: 35mm
 • ISO: 400
 • Velocitat d’obturació: 1/125s

4 Responses

 1. Paco Tortosa ha dit:

  Veig una foto d’aquestes que cal mirar diverses vegades, i amb calma, per a veure que transmet, perquè, d’entrada, no és precisament una imatge que t’atrape, a mi almenys, no m’ha atrapat en una primera visió. El fil conductor el situes en el color, en el groc, present en les peces dels andamis i també a la roba de la vianant, apart, resulta interessant l’encreuament de línies, tant verticals, horitzontals com a diagonals, no obstant això seguisc sense trobar-li un punt d’interés clar, a causa de la multitud d’elements que componen la imatge.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 2. Hagan sus apuestas…!!! Todo al 25 rojo…es lo primer que m’ha vingut al pensament al llegir el títol.
  Esta clar que la nota es el groc, veig enquadres al color, principalment la xicota amb la xaqueta groga, cosa que t’haura costat l’espera o p’el contrari l’has vist de sobte i has dit…ja tinc la foto que vull. Al fons també veig una moto groga cosa que crec has tingut amb conte i com no les fulles pense jugen el seu paper al color groc. Ben currada.
  Saludets

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Vaja per davant la meua enhorabona per l’atreviment, per intentar buscar la foto en qualsevol lloc, sense excessius recursos tècnics ni logístics. Compartisc i m’encanta aquest tipus de fotografia, eixir al carrer i buscar la foto.
  Una altra cosa són els resultats, sempre no la trobes.
  En el cas que ens ocupa em sembla una foto molt complexa, amb excessius elements… Utilitzes el groc com a fil conductor i precisament el motiu principal la xica la saques desenfocada.
  M’agraden els comentaris dels companys que m’han precedit.
  Que no decaiga la festa, per una altra!!.
  Salut!!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Per avançar cal trencar motlles.
  Enhorabona Vicent!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit