Tornejants processó general 2019

Sembla que aquest proper Setembre estarà per temes de salut  dificil  dur endavant  les festes de la Mare de Déu de la Salut… almeyns aixó sembla de moment … tot i aixó de ben segur que entre tots podrem montar una gran exposició virtual al blog amb imatges de la festa del 2019 i fer la rodar per a tots… de moment aporte una de les que ja he triat, una proposta com altra…

 • Obertura: ƒ/2.8
 • Autor: VicentGranell
 • Càmera: Canon EOS 5D Mark III
 • Presa: 8 setembre, 2019
 • Longitud focal: 28mm
 • ISO: 4000
 • Velocitat d’obturació: 1/160s

9 Responses

 1. Si senyor i ben pillats tots al aire desde un punt de vista baix, on has sabut ferte lloc a un carrer estret i difiçil per traure una compo com aquesta..
  Eixe tambor li diu molt, quasi es pot sentir el retrò de l’istrument. Xapó.
  Saludets

 2. Gildo Arribas ha dit:

  Esplendida foto y momento preciso en la captura….

 3. Ximo Rosell ha dit:

  Ben pillada, bonica imatge i bona faena.
  Per a la pròxima… dis-li al de la dreta que s’espavile, traure algo més al “tambolilero”, procura no tallar les vares per dalt i espera a recórrer uns metres més perquè al fons aparega la capella… redona!!
  En resum: una bona foto.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Aahh! Pues ! Rosell te ho ha possat facil!
  Pa fer aixo qe diu ell hi ha q’estar ahi, a vore com he resol, jijijiji, ni es tan facil.
  Ara, jo crec qe ho diu per ferte parlar, perqe sap massa be com es estar ahi.
  Pregunta-li a Rafa de quin color son els flecos,😂.
  Bona foto.
  Salut

 5. Vicent Esteve ha dit:

  Em sembla brutal poder conseguir una imatge on estiguen els quatre tan sicronitzats i estiga l’enquadrament ajustat sense tallar cap vareta ni res. Has captat el moment perfecte. I una edició també molt bona. Enhorabona. Tal vegada jo havera vinyetejat una mica més els costats, però així està molt bé.

 6. Javi Maravilla ha dit:

  Tenint en compte la dificultat que te eixe tipus de foto. Poca llum, personatges en moviment, espai reduït, crec que el resultat es molt bo. Hi ha algun punt de llum com el del fanal que em molesta un poc, pero es el que hi havia en eixe moment. Bon treball.

 7. Quico Sáez ha dit:

  La dificultat de traure esta foto és molt gran. Bravo!

 8. Angel Bosch ha dit:

  Bona de veres! Tots sabem el complicat que es resoldre les fotos en eixes situacions de poc espai, poca llum i moviments ràpids i de vegades de gent miran-te amb mala si no t´apartes prompte… Molt ben resolta. Potserl fanal un poc massa de llum

 9. Paco Tortosa ha dit:

  Una foto magnífica en tots els sentits. Molt difícil de prendre, per a saber-ho cal haver-ho intentat … i aconseguit. És una gran idea plantejar una exposició virtual, en la nostra pròpia web, i poder mostrar estar xicotetes meravelles amagades en els nostres discos durs.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit