tir i arrosegament

CanonEOS7D
Obj. 18/135 m/m
ISO 100
F-10
1/125

4 Responses

  1. Carlos Muñoz ha dit:

    Que llàstima que li hages tallat els peus tant al cavall com al carreter,pues la foto tant de llum, color, i enfocament està perfecta. Tal vegada si hagueres posat un f/4.5 o 5.6 hagueres desenfocat als espectadors que desvien l'atenció del subjecte. Salutacions

  2. Ximo Bueno ha dit:

    Carlos té la obsessió de llevar als espectadors, per a mi formen part de la festa, la meua mania són les rodes incompletes i, ací coincidisc amb Carlos, les amputacions.

  3. Quina llàstima: tinc la meteixa foto des de l'altra banda i la meua està menejada. Podríem haver fet una parella de fotos interessant. A mi em sembla bé que estiguen els espectadors, però els desenfocaria perquè no captaren tant l'atenció. Pel que fa als peus, si estigueren presents, es veuria també la bandera i crec que seria pitjor el remei que la malatia: la imatge perdria molta força.

  4. Antonio Cuenca ha dit:

    La foto tiene tanta fuerza que la vista va directa al caballo y a su entrenador, cuando una foto capta la atención de esa manera, los detalles accesorios pierden importancia, de todas formas, el público está donde tiene que estar (un espectáculo sin público, no es un espectáculo), el recorte es perfecto por detrás, sitúa la parte protagonista de este escena en el centro ( que en este caso es donde debe de estar ), y sobre los pies me abstengo, yo no creo que estén tan mal, aunque todas las opiniones me parecen válidas.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit