Taller de retrat


A estat una experiència molt satisfactòria. Una cosa, que crec, que tot aquell que li agradi retratar la gent, hauria de fer.
Ob. 24-70 LII  f/3.2  1/80s  ISO 800

Ob.  24-70 LII  f/2.8  1/200s  ISO 800

10 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Guapots!!
  Guapots!!! Plasplasplasplas!!
  Cuideu-se,, tot tres!!

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Molt boniques,m'agrada el resultat i el tractament b/n

  • Vicent Martinez ha dit:

   Gràcies Mercedes. El tractament de b / n és el que fa servir Xavier Gómez en els seus retrats. A mi m'agrada i crec que ho vaig a utilitzar bastant. Aquest senyor ha aconseguit que pensi que el b / n és el millor que hi ha per al retrat.
   Salutacions.

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Xe! no sabía que tambe li pegares al retrat, molt, impresionant.
  i el models guapos !, guapos! pero que callat se ho tenien els mariquites.
  Salut

  • Vicent Martinez ha dit:

   Jo retrat no feia. Això de la posi per la foto i tot el rotllo aquest em semblava que al final la imatge que treies del model era molt artificial. Però, després de veure com treballa Xavier Gómez amb els models, i veure els seus retrats, crec, que pots treure del model, l'essència de la seva personalitat.
   Saps que et dic, Vicent. A poc a poc, intentarem fer les fotos que realment ens agradin a nosaltres mateixos, sense importar el que pensin els altres.
   Una salutació.

 4. ximo ha dit:

  per lo malcarat que soc , has tert bon partit , m'agraden les dos, bon treball

  • Vicent Martinez ha dit:

   Home malcarat ets, però, jo crec, que el dissabte tu eres un dels models més fotogènic. Bé, és clar, si no comptem a "LES" models que a mi m'agradaven més. Saps, vaig a penjar alguna perquè els altres vegin que tinc raó.
   Aaa !!!. Se m'oblidava. M'alegro que t'agradin les fotos.
   Salutacions i a veure quan anem a un altre taller.

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Magnífics retrats Vicent!
  Però… no hi havia més models per a triar?

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit