Sorpresa a la carretera

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Ana, benvinguda! veig que busques enquadraments i instantànies que la teua visió interior et dicta, (bon començament) per ací van els tirs. Ara el que has d'aconseguir és, que eixa visió es transforme en el que el teu vols donar a entendre, i això s'aconseguix metrallant tot el que veges, vull dir que no et canses de fer tirs de totes maneres, donant-li a la teua cambra distints rangs i distints mesuraments per a veure qual d'elles connecta amb el que veus, en color en enquadrament i en composició, per a triar el que mes vaja en la teua idea.
  Jo he vist les fotos molt ben compostes a falta d'un poc mas de contrast, que ja voras com a poc aconseguixes el que vols, i poc a poc aniras coneixent millor la teua cambra.
  Una altra cosa que volia dir-te és que quan faces una entrada intentes col·locar les fotos que vullgues totes en la mateixa entrada, així el Blog manté les altres entrades dels companys que anteriorment han penjat la seua foto, perquè si feixos el que has fet de fer una entrada per foto, el Blog compte com a noves i va eliminant les anteriors de la pàgina principal no deixant veure les anteriors.
  M'imagine que no te n'has adonat i que prou difícil és ja de col·locar les fotos dins del mateix Blog, així que no et preocupes i si tens dubtes contacta amb nosaltres per a ajudar-te a resoldre-ho.
  Molt bones fotos .
  Salut

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Anna, al meu modo de veure a aquesta foto li sobra llum, a la mateixa velocitat d'obturació hagueres pogut tancar el diafragma 1 ó 2 punts, s'haguera guanyat profunditat de camp i aconseguir una "atmosfera" amb més encant.
  Apareix un element estrany a l'angle superior esquerre, tens que recordar la lliçò de Josep Emili Naval de "com agafar la càmera".

  • Ximo no es que he agafat la cámera mal.Aquesta foto està feta dalt del cotxe en marxa,vaig veure la foto i tal com tenia la càmera vaig disparar,no podia pensar mes.El element estrany es el marc de la porta del cotxe.He intentat tallar la foto pero no m´agradava com quedava

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  L'ombra de dalt és part del para-sol a l'obrir l'angular a límit. Ho sé perquè a mi m'ha passat centenars de vegades. Jo crec que la foto esta bé equilibrada perquè l'exposició per a les ombres és correcta i si tanquem el diafragma i mantenim velocitat l'exposímetre automàticament la subexposa, tot açò treballant en manual, la qual cosa no és fàcil. Salutacions

 4. Antonio Cuenca ha dit:

  A mi me parece que la exposición es correcta, hay una zona que deslumbra, pero es por que la escena es así, otra cosa es que los maestros de PS queráis alterar la realidad ( estáis en vuestro derecho, por supuesto ).
  Sobre la esquina superior izquierda, cuando Ana dice que es la ventana del coche, evidentemente es por es verdad, y ademas el angulo se corresponde con la venta de un coche y no con el del parasol que es más redondo, y más todavía, cuando aparece el parasol en gran angular a mi siempre me a aparecido en las 4 esquinas por igual, a menos que tengas el parasol deformado o torcido.
  Ana me apunto a lo que te dice Vicente, dispara sin miedo que las fotos digitales salen gratis, además los niños aprenden a andar, andando y cayéndose, y los fotógrafos 3/4 de lo mismo.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit