Sorolla Palace-Fine Art

3 Responses

  1. Vicent Granell ha dit:

    T´ha quedat una meravella eixe Fine Art del hotel Sorolla que aportes ! Així i tot estic acostumat a veure les teves imatges amb “més llum” i aquesta la veig pobra d´eixa llum que desprenen les teves imatges… No se és la meva impresió personal…
    Salutacions i gràcies per compartir !!

  2. Vicent Esteve ha dit:

    Molt guapa. Sempre m’ha agradat el Fine Art i saps que jo tambe he fet algunes. El que passa és que dóna prou feina i no estic per la cosa. M’agrada molt la foto, la llum i el tractament. Amb la meua opinió, la correcció de verticals un poc massa radical i no resulta agradable a la vista. Però molt bona. Ja havera jo volgut fer-la !!!

  3. Fantàstica Ximo..Les vegades que he pasat amb el camió per fer la de Campanar!!! (Mercadona)

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit