Setmana Santa

  
    Aquestes imatges pertanyen a l´altre any, la Setmana Santa del 2012 però com aquestos dies ens estem troban alguns companys captant imatges d`aquesta Setmana … doncs açí una xicoteta mostra d´alló que està pasant als carrers d´Algemesí.

 • Autor: Vicent Granell

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Primer que res donar la benvinguda als nous membres de FA , considere que estan animant i molt el cotarro i a més amb els seus estils ben marcats enriqueixen el grup i aporten varietat al tema fotografíc i diversitat al grup !! Benvinguts i endavant sou a casa !! Per falta de temps no he comentat cap foto anterior a questes però tranquilitat que aportare comentaris en quan estiga de vacances pascueres ja que amí tambe m´agrada que en comenten , així que … endavant !!!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Encara que és un tema que poques vegades m'ha temptat, com a foto me quede amb la segona.
  La llum càlida que il·lumina al crist i el contrast amb la freda llum ambient dona vida a la imatge.

 3. Per la part que em toca, gràcies per la benvinguda. Ami m'agraden les quatre així juntes. Fan un conjunt molt harmònic. Les veig netes (la tercera no tant, però perfecta per a les condicions de llum), molt encertades de color, ben definides i ben construïdes.

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Em quede amb la segona, un enquadrament amb molta intenció i destacable la llum. Salutacions

 5. Vicent Piquer ha dit:

  iiee, Vicent ! estes fotos no et les vaig veure l'any anterior, on les tenies ?, la segona l'hageres pugut presentar i pot ser ……
  de tota manera menos la tercera estic en lo que diu Rafael.
  salut y a per el primer premi d'enguany

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit