Serie – Febrer MARJAL -(2)

 

 • Obertura: ƒ/22
 • Càmera: Canon EOS 6D Mark II
 • Presa: 13 febrer, 2021
 • Longitud focal: 19mm
 • ISO: 100
 • Velocitat d’obturació: 1/20s

6 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  El millor l’atmosfera la llum. Ben situat i solucionat el sol.
  Qüestione la composició, em sembla tot massa centrat i que se solape l’arbre amb la casa. Desconec, i d’ahí el meu atreviment en el comentari, si podies buscar una altra composició amb els amb mateixos els elements.

  • Vicent Piquer ha dit:

   A petició teua, des de altre angul, tal volta tinges rao, pero a mí en feia mes gracia la primera perque a la caseta del fons a la esquerra de la image, li arriba la llum del sol.
   Esta segona, jo la trobava en en menys calitat.
   Gracies per comentar

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Com comenta Rosell com a composició millor la segona, encara que li veig que li falta un poc de treball d’edició per traure-li més detall a les ombres. (també et falta portar un nivell, perquè les dues tenen l’horitzó inclinat).

 3. Vicent Granell ha dit:

  La veritat siga dita és que si he de triar me quede amb la 2ª per golejada absoluta, tanmateix comentar que certament trobe dificil de fer alguna imatge original i potent de veure amb una ubicació que tot aquell que vol fer fotos per la marjal és el primer lloc on el porten per captar el capvespre de marjal + camps d´arrós. També caldrà que @XBueno et regale un nivell per alinear el horitzó i alguna taqueta de sensor cal netejar… Com diu el meste @XRosell lo millor de les dues l´atmosfera i la llum del moment !!
  Salutacions i gràcies per compartir i comentar pecador !!! I remira per l´arxiu que de ben segur algunes bones trobaràs !!

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Vicent, m’agrada més la segona proposta, sens dubte.

 5. Em quede amb la segona per la distrubició dels elements..!
  Saludets

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit