separadors

vullc provar
Canon EOS 7D
Canon 50mm
f 1.4
v 1/40
iso200

6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Clar que sí Jose!
  La meua discrepància radica en el diafragma triat, probablement donada per no portar trípode. Però qualsevol cosa pot aguantar la càmera i en el pitjor dels casos el flaix prudentment fet servir (sense passar-se un pèl) hagués ajudar en nitidesa i s'haguera eliminat la zona cremada del fons.
  No te dic res de la lleugeríssima caiguda a l'esquerra per evitar que la gent es riga de mi.
  Salut Jose! Un plaer tornar-te a vore pel blog!

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  si la foto està feta en interior i sense flash, per a mi es valida, el tema de diagonals i punts de fuga o perspectives em sembla molt agradable

 3. Tinc el mateix objectiu i no m'agrada l'efecte que fa obert del tot. Dóna unes imatges molt molles, per al meu gust. En canvi, tancat a f4 o f5.6 és d'una nitidesa increïble. També el trobe fluix de color, però això deuen ser manies meues.

 4. ximo rosell ha dit:

  Ben per l'enquadrament que convida a un bon recorregut per la foto.
  Entenc, per l'obertura del diafragma, que vols jugar amb el desenfoque del fons, crec que hauries d'haver cercat el focus en el primer cono de la sèrie per a accentuar l'efecte.

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Coincido al 100% con Ximo Rosell y con Mercedes, y discrepo por completo con Ximo Bueno, si ahí hubieras usado 1 solo flash, la foto habría quedado totalmente inútil, por la diferencia de iluminación que se habría producido en el recorrido de la escena.
  La composición es " GENIAL ". Bravo.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit