Selfie al mar …

Yo soñaba cada día poder alcanzar la playa
Y ahora está tan cerca, casi ya la puedo oler
Y espero cada vez más próximo al final
Ya puedo sentir tierra seca tras la arena mojada… 

Xoel López

 • Obertura: ƒ/9
 • Autor: VicentGranell
 • Càmera: Canon EOS 5D Mark III
 • Presa: 21 agost, 2016
 • Longitud focal: 50mm
 • ISO: 100
 • Velocitat d’obturació: 1/200s

4 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Destacaria la tonalitat de la foto. Simpàtic el moment. No comprenc el desenfocament de tota la part esquerra de la foto.

  PD. “Com a opinió personal no em sembla adequat col·locar coses diferents a fotografia en aquesta web de fotografia, per a altres històries ja tenim el WhatsApp. Em referisc al vídeo que no al poema”

 2. Vicent Piquer ha dit:

  La foto está mol be, el mestre ja t’ha dit com esta l’asunt, jo l’únic que tinc q’anyadir es que jo intente que les fotos sigen mes recients , de fa 4 anys jo ni m’enrecorde.
  Salut

  • Vicent Granell ha dit:

   Si hi ha una cosa que tenen les fotos i més en fotografia és que son intemporals, permaneixen amb el pas del temps sempre que no mostren un moment de la historia del mon, a més el arxiu sempre és recurrent i molt satisfactori per a mi rebuscar i trobar imatges com a questa que jo considere “INTEMPORAL”” I i per aixó mateix he compartit . Gràcies per comentar pecador i remira el teu arxiu !!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit