Seguint els consells del mestre

Canon 17/40 f/4 a 17mm f/6.3 (-2) 10¨ ISO 100 filtre infraroig 77mm

6 Responses

 1. Ei, per a ser la primera t'ha quedat ben lluïdora. A mi em va costar molt encertar la primera. El reflex t'ha quedat perfecte. Jo haguera seleccionat els arbres de dalt i els haguera rebaixat un poc les llums amb el Càmera RAW. Un puntet de color tampoc li aniria malament.

  Salut!

 2. Dani Ramirez ha dit:

  Molt bon treball Carlos!! si com diu Rafel enfosquires un poc els arbres de dalt seria ja la perfecció. Salut!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   És la meua primera aproximació a la fotografia de infrarojos i sembla ser que aquest tipus d'acabats amb els arbres superblancs és el que toca en aquest tipus de fotografia, encara que estic investigant el tema i ja sé com fer-ho sense necessitat de posar filtres en la càmera. Gràcies per opinar

 3. Rafa Montagud ha dit:

  M'agrada,Carlos.

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Fent-la amb analògica m'hagués agradat veure.
  Jo en vaig fer (de jove, je, je) i era per a tornar-se boig.
  Si tinguera que criticar alguna cosa, com que no fos la firma no sabria que dir-te.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit