SALITRE

12 Responses

 1. juan bta ha dit:

  Bons records em dú eixa discoteca.
  saludets i bones fotos.

 2. J. Ferrando ha dit:

  La trobe un tant apaga

 3. Crec que com que volies traure tot el pal, els detalls de la imatge están com perduts. Ara bé, a la vista de l'experiència que tenim amb teua mirada fotogràfica incisiva i intencionada, és possible que ho hages fet intencionadament per buscar una sensació de pèrdua i abandonament que has aconseguit plenament, Així s'entén la part de davant de la brossa que afavoreix eixa sensació. La llum decadent i escassa va en eixa línia. He encertat?

  Salut!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  M'hagés agradat amb més llum i contrast.
  M'agrada la sensació (tan real!) de que la natura es menja la decadència.

 5. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  cada semana pase per davant i sempre pensé que ahí hi ha unes quantes fotos, eixe vaixell en terra ferma…, estic d'acord amb el Syr Prssident, amb més llum mes bonica, de tota manera tu has fet la foto i jo no més mire quant passe per davant

 6. També la tinc aquesta foto i amb un enquadrament molt semblant. Crec que l'escena té foto però cal deixar el cotxe i patejarse la zona, segur que ix alguna cosa bona. Salutacions

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Els germans Garcia Lliberós, amos d'aquesta discoteca, es van fer d'or. Encara m'acorde quan anava jo per allí a sopar i després a prendre copes, a més d'eixir a cantar en el karaoke que van posar últimament.
  Records d'una llunyana joventut, que en veure aquesta foto no sé si jo estaré igual de vell que l'edifici aquest. Gràcies pel record.

 8. Vicent Piquer ha dit:

  la veritat es que dona mol de records, pero per a foto , lo que diu Ferrando , un poc apagada, com que li falta alguna cosa.
  salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit