ROUS

Imatge captada aquest passat mes d´Agost , un estiu el que sense dubte meyns imatges he captat de tots els estius anteriors  per alló de no anar continuament amb la mascareta a la cara i tanmateix sofrir com s´empanyen els vidres de les ulleres… així que hem treballat la visió i la percepció i de valent !!! Per cert… els nuvols estaven al moment de captar la foto !!

5 Responses

 1. Magnífica visió Viçent. Tot está al lloc com toca, de segur l’has rodat unes cuante vegades hasta trobar el clot i el paretó, elements que reforçent molt bé l’edifici.

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Un enquadrament molt ben buscat i amb molta força, el remolí de l’arena sembla voler destacar el cant del mur, a manera de quilla d’un vaixell, les cobertes del qual seria els edificis.

  L’edició és diferent a la que ens tens acostumats, més forçada, amb molt de detall i saturació, no m’acaba de convéncer, encara que tampoc la trobe massa carregada.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Una imatge impactant, que bé podria ser una al·legoria de com la construcció intenta penetrar en la mar.
  Has sabut transmetre molta força en part pel particular tractament de la llum, podrà desagradar alguna sensibilitat estètica, però sense dubte la foto la has feta tu, la càmera sols ha estat simple ferramenta.

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Has trobat un bonic enquadrament, bén vista.
  Intentaria que la xica guanyara més protagonisme… complicat està.
  L’edició està massa present, crec que podria funcionar la foto sense forçar-la tant.

  Sorprén i s’agraeix. Salut

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Bona pespectiva i una sort ixos nuvols, no está mal, pero el que diu el mestre Ximo te un poc de raó , ell he ho veu tot.
  Salut

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit