Ronda de Nit

50mm. f/20 EV-2 ISO 100 15″ 9º
Enguera 30-12-2015

9 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Molt bé Mercedes, ja estava bé que penjares una foto, respecte a ella et diré que la veig un poc fosca en la part de baix del campanar, a causa del contrast de llum tan alta del campanar, encara que en realitat destaquen tant les ratlles de color que quasi no s'aprecia, sobretot la blava, una passada.
  Salut.

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  gràcies, està enfosquida a posta, per a que resalte el pas del cotxe de policia

 3. jose ferrando ha dit:

  M'alegra vore que anem fen-nos l'anim de ensenyar les nostres fotos.
  La zona obscura en sembla masa gran, pero tu dius que es volent per resaltar les llums del coche.
  Es el teu gust.

 4. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  gràcies Jose, si està fet a posta, es de nit per a mi te que ser fosca

 5. J Bta Puchades. ha dit:

  A mi m'agrada tal cual l'has fet,no se si veig un poc tortet el campanar.
  Bona aposta la teua.
  Saludets.

 6. Vicent Banyuls ha dit:

  Si per a la fotografia nocturna soc un negat, fent un comentari a la teua foto no sé com quedaré. Primer que res m'agradaria saber des d'on esta feta foto.
  Com diu Juan veig el campanar una miqueta inclinat, tal vegada ho hagueres pogut corregir. El que em sobra és cel negre i fosc per dalt del campanar. Jo, que no soc ningú, li haguera pegat una retallada dràstica deixant el mateix espai per l'esquerra que per dalt.
  Eixes franjes blava, roja i blanca tu dius que és un cotxe de la policia, fent una mica de broma deixam pensar que és un dels meus muixeranguers que ha passat fent de superman. Els colors són clavats.
  En resum, m'agrada, em sembla una interessant fotografia. Salutacions Mercedes.

 7. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  está feta en Enguera al girar d'una curva que fa pendent cara amunt, per seguir la regla dels tercios el cel negre, era de nit, difumina un poc el protagonisme del campanar, de tota manera està fet per resaltar al Sr. muixeranguer que va dins del cotxe de policia

 8. Vicent Granell ha dit:

  Personalment me sobra espai negatiu-buit, tanmateix veig el campanar un tant caigut. Aixó si l´estela de la llum del cotxe policial Perfecte !!!
  Salutacions !!!

 9. Paco Tortosa ha dit:

  M'agrada la idea de la foto, amb el campanar i el perfil del poble, junt a les esteles de llum del "cotxe muixeranguer".

  No m'acaba de convéncer l'enquadrament de la foto, amb molt espai buit per dalt, així com l'edició de llums, amb un campanar sobrexposat i una zona de cases subexposades.

  Baix el meu punt de vista, rebaixant suaument la llum en el campanar i recuperant subtilment en les ombres, es mantindria més equilibrada la foto, sense restar protagonisme a les esteles de llum.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit