Riu Xúquer

5 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  La primera està molt be, peró m'agrada molt la segona, el detall de la barana es molt xulo

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Has sabut captar un magnífic moment de llum en la primera i hi ha que veure com has segut d'original en la segona.
  Si en la guitarra avances a eixe pas… prompte oblidarem a Paco de Lucía.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Original la compo de la 2ª. Ull amb els sobreenfocaments, pel soroll que produeixen. Jo faria una selecció del motiu i enfocaria solament açò. deixant el fons tal qual.
  La 1ª m'agrada el colorit que has tret,no sé si és un HDR, encara que crec que li falta nitidesa. Però aquesta és la meua opinió, una opinió com una altra qualsevol. Salutacions

 4. Vicent Granell ha dit:

  Molt guapes les dos i a destacar per a mí la 2ª pel seu enquadre i per ser un detall que de vegades ens queda oblidat del barandat del pont o no el vegem . Ben vist i ben presentat !! El camí fotogràfic és fa fent fotos i Tu vas pel camí i fort !!
  Salut i bon vent !!

 5. En la primera crec que has apurat massa l'aclariment de les ombres. Jo li retallaria la banda de davant una miqueta per remarcar més el motiu principal de la foto. Has sabut captar la llum del moment perfectament. En la segona discrepe de Carlos en allò de l'originalitat. Jo en tiinc unes quantes iguals. Això tenen les eixides. L'enfocament delm primer pla i el desenfocament del fons em semblen molt equilibrats.

  Salut!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit