Retrats en blanc i negre

Només anava a posar la primera d´aquesta serie amb el títol de “IN-CON-FUN-DI-BLE” ja que es un retrat poc convencional al estar d´esquena però que tot el mon reconeixerà, però no he pogut resistir el pujar la serie completa.

Tamron SP AF 70-200mm F2.8 Di LD [IF] Macro    f 2.8     200mm    1/1000 

Tamron SP AF 70-200mm F2.8 Di LD [IF] Macro    f 3.5     115mm    1/600

 Este es el moment en que em va pillar “afotant-lo”

  Tamron SP AF 70-200mm F2.8 Di LD [IF] Macro    f 3.5     100mm    1/600

9 Responses

 1. Rafa Montagud ha dit:

  Bona sèrie en b/n d'un gran mestre (Ximo Bueno) i millor persona

 2. J Bta Puchades ha dit:

  M'agraden, pero la miradeta quant el pilla……ejem…!!

  • Angel Bosch ha dit:

   La veritat es que en eixe moment degut a les ulleres de sol no vaig poder vore be la miradeta, després al alçar un poc les ombres vaig descobrir com em mirava i…. glups. Pero tot siga dit li vaig dir: "t´he pillat" i es va riure un poc

 3. Vicent Granell ha dit:

  T´ha quedat una serie molt interessant i molt ben aportada i editada en b/n, la última amb eixa mirada frontal és impagable.
  Salutacions !!

 4. És que sempre aneu buscant espècimens rars.

 5. Ximo Bueno ha dit:

  Ben fetes Angel!
  Encara que tinc que donar-li la raó a Vicent Martínez.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit