Retrat d’un aspirant a retratista

Serà per falta d’equip?

14 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Exigisc que es restaure l'apartat de Jo Opine

 2. Home, has de reconèixer que sóc més guapo.
  Pel que fa a la foto … psss. Val, està bastant bé.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Clar que et sembla bona, però no és la foto sinó l'acabat, fixa't i a veure si veus alguna de les teues horroroses pigues i alguna de les teues profundes arrugues en els ulls,jeje, veritat que no? doncs açò és retocar un retrat. Quant al que eres més bonic… perquè no està la meua àvia, sinó ja t'assabentaries qui és el més bonic. Bé quan vulgues, previ pagament t'ensenye algun truquet. Per cert t'he fet alguns altres acabats en color que no han quedat malament del tot. El problema és que no tinc un altre model més bonic que tu. Salutacions

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Quina foto més neta!
  Textura, tractament… m'agrada molt!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Gràcies Ximo. Encara que semble mentida aquesta foto porta molta faena tant d'arranjament de llums, ombres, suavitzats, pigues, arrugues, emmarcat, aclarits i enfosquits, total perquè isca bonic ¨el meu xic¨.

 4. No penses que vull llevar-li mèrit a la teua faena fotogràfica, però és que amb aquests models professinals tot és més fàcil. La mirada incitant, el moviment insinuant del cap, el detall dels tirants de l'arnés amb unes reminiscències sado-maso evidents i la manega arromangada per tal de mostrar més pell. Estan acostumats a enamorar la càmera perquè dediquen la seua vida a això. Espere que penjares la foto fora de l'horari infantil per evitar reclamacions que trobaria justificadíssimes.
  Pel que fa al retoc fotogràfic, el trobe excel·lent. Per al meu gust has trobat l'equilibri entre el retoc i la imatge natural. Com diu bé Ximo Bueno, la imatge ha quedat neta. Jo haguera procurat que no fora tan evident la diferència entre la part il·luminada i la fosca, però això és qüestió de gustos personals.

  Salut!

  • Carlos Muñoz ha dit:

   Efectivament, com deia la meua àvia sobre mi, el que és bonic, és bonic i s'ha acabat.
   Tens vista de linx, doncs efectivament a tots els retrats masculins els faig un ¨dodge & burn¨ per a donar-li volum tant a la roba com a la cara, a més de llevar granits, pigues i marques no necessàries. Salutacions i gràcies per opinar

 5. Respecte al teu comentari primer no és ací el lloc adequat per fer-lo. Hi havia un lloc específic on poder expressar-te per evitar carregar el blog de polèmiques. Si la junta ha considerat que ha de impedir la possibilitat d'expressió dels socis, tu has de complir (com tots) els estatuts i has d'acatar les seues decisions. Si no t'agraden no pots ni dir-ho ací ni en l'apartat de JO OPINE (que en pau descanse).

  Salut i resignació.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   No sé si aquest serà el lloc adequat per a fer aquesta reivindicació, però com algú ha llevat l'apartat ¨Jo Opine¨ del blog i sense avisar, doncs ho dic i així queda escrit. Jo intentaré complir sempre les normes, però si no m'agraden almenys ho faig saber. Salutacions

 6. vicent banyuls ha dit:

  Saps que me passa? que veig la foto així en xicotet i veia una cosa, massa grissos, sense blancs i negres purs, empastada, la he ampliat a pantalla completa i s´ha fet de dia, els negres són negres i els blancs són blancs i els grisos ben definits.

  No estaria de més una llicó teua algún dimecres d'estos sobre retrat/blanc&negre.

  Salutacions.

  • Carlos Muñoz ha dit:

   La veritat és que a aquest retrat és la primera vegada que rectifique els negres amb corbes i per açò té aqueix to blavoset que crec que no queda malament del tot per això no veus negres purs. El queda bé són els blancs i els mitjans per el ¨dodge & burn¨. Salutacions i gràcies per opinar

 7. Vicent E ha dit:

  M'agrada com en tots els retrats d'aquesta jornada, el tractament de b & n que feu. El que heu de fer es pillar-vos un dimecres i donar-nos eixa classe magistral de com vau prendre la foto i la seua posterior edicio. M'agrada tambe eixe degradat de llum centrant la mirada en la cara del model, encara que no siga molt agradable la vista. Bona foto.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit