Quadres i pintors, festa als carrers d’Algemesí.

6 Responses

 1. J Bta Puchades ha dit:

  Crec haguera segut més emçertat, un plano cençer del pintor mostrant les seues faccions o buscant-los un poc més la revolta, amb tots els seus bàrtuls i ferramentes, més que vore l´obra en sí que están compos-sant.
  Saludets

  • Vicent Banyuls ha dit:

   Una opinió la teua a tindre en compte per a futures fotografies però les imatges que presente és el que volia fer, l'autor (el pintor) amb la seua obra (quadre) lliure d'interferències, sense bartuls i ferramentes com tu dius. Sols l'artista i la seua obra.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Imatges que me demanen color i més visió del artistes pintors a les composicions que aportes,transmeten un tant de distància entre el fotògraf i els pintors per allò de traurels d' esquenes.Tal vegada amb una composició visió més lateral inclories obra i autor… però això ja seria la meva foto i aquesta és la teva visió – mirada – composició.
  Gràcies per compartir!!
  salutacions!!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Des de la foto de detall al gran angular hi ha un ventall en el qual hem de trobar el nostre lloc. Les normes són per a tenir-les en compte però ha de ser el criteri del fotògraf el que s'impose si volem fer una fotografia amb personalitat.
  Enhorabona, Vicente!

 4. Rafael Montagud ha dit:

  M'agraden totes. Si tingues que destacar-ne alguna, seria la que ix el company de Fotoaficionats, Toni Roig.

 5. Rafael Montagud ha dit:

  M'agraden totes. Si tingues que destacar-ne alguna, seria la que ix el company de Fotoaficionats, Toni Roig.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit