Processó Sant Vicent Màrtir. València. 1ª part.

3 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Personalment a les tres els falta mostrar la llum del moment i alçar un tant les ombres coses gens sense importancia i que pasen a segon pla en observar la maravilla tant del document footgràfic com les composicions de les imatges que aportes. La diagonal de la 1ª amb el primer plano del fusil és una atracció visual, la segona a banda de la diagonal i encuadre , molt encertat per a mi, és tot un plaer visual veure les mirades dels protagonistes destacant per sobremanera la mirada del segurata i el del canto dret superior … i la tercera una diagonal que comença amb el segurata i va directe a una mirada que te mira i a més somriu tal vegada irónic.
  Magistral treball Vicent , M´agrada i molt , tant com el fet de fer i mostrar una serie com aquesta que aportes, a millorar el tema de les ombres dures ehhh , no vagen a ser tot flors ,jejeje … !!!
  Cuida´t !!!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Vicent Granell, com el Quixot, està molt influenciat pels llibres. Jo trobe que ens mostres un reportatge molt inquietant. Llums, personatges i color m'afecten en gran manera observant aquestes imatges. Transmetre emocions i sensacions amb unes fotos… no és poca cosa! Enhorabona Vicent Banyuls!

 3. jose ferrando ha dit:

  Les mirades en la 2ª i 3ª diuen tot el que tenen que dir, molt encertades

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit