Primera visita al monestir de Simat

Este es un molt bon lloc per fer un curs d’estiu la meua càmera , el trípode i jo
 
 
 
Nikon f/3.5 1/10s ISO 200 18mms

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Cóm es nota l'ofici!
  i que apressa apreneu!
  Encara com t'han quedat un parell d'espais en blanc que no has pogut omplir, si no… què podria criticar?

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  L'ull del Sr President es molt difícil engañar-lo, jo ni m'havia donat compte, peró m'haguera agradat aclarar un poc mes els escuts, de tota manera es la lesson 1, gràcies

 3. No sé si ja ho fas, però crec convenient deixar "reposar" la foto abans de penja-la. Si la penges només has acabat de retocar-la no li veus bé els defectes. Després que haja "reposat" si et sembla bé, ja pots estar segura, si no li fas els últims retocs ja en gelat.

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  No sé que li passa al teu correu electrònic que em torna els missatges que t'envie. A veure si ho pots copiar des d'ací. Salutacions i que ho disfrutes. És el tuto que sempre explica Ximo Rossell. A mi no és el que mes m'agrada, perquè jo preferisc fer aÇo en Camera Raw
  http://www.fotografodigital.com/2010/04/tecnica-luz-3d-de-jose-maria-mellado/

 5. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Rafel tens tota la raó, la precipitació no mès es bona per al camp i no sempre

  Moltes Gràcies Carlos, jo abans si rebia correus teus, incognites de l'infomatica

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit