Pongamos que hablo de Madrid… (7 FOTOS)

Una mostra de les poques fotos que vaig poder fer pel centre de Madrid, on es pot disfrutar de la fotografia de carrer.

Pongamos que hablo de Madrid…

L´home invisibleL´home invisible

I Love MadridI Love Madrid

MultinacionalMultinacional

Selfie o Retrat?Selfie o retrat

Que tindra al cap?Que tindra al cap?

Mobilitat AugmentadaMobilitat

 

7 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Molt variada la sèrie. Destaque la 2, la 3 i la 5.
  De la 2 dir-te que encara que el protagonista queda una mica amagat m’agrada com soluciones l’escena amb els vianants en moviment, encertada manera de mostrar la indiferència respecte al pidolaire.
  La foto de carrer amb captaires està bastant qüestionada, hi ha webs i fòrums que no les admeten… personalment compartisc aquesta postura encara que reconec que la manera que presentes el problema és molt interessant.
  …Tot és opinable. Salut.

  • Angel Bosch ha dit:

   Normalment tampoc soc partidari de fer fotos a la gent que demana pel carrer, però el vore a eixa persona totalment estàtica mentre la gent es desviava un pas per a no passar prop em va cridar tant l´atenció que vaig voler fer la foto. Tampoc vaig voler canviar el punt de vista per a que “quedara be” desde un punt de vista compositiu, ja que des d´on estava no se li voria la cara a ningú i a més a més hi havien algunes linies del carrer i dels edificis de darrere que conduien la mirada fins a ell

 2. Un poquet de tot, Madrid dona per aixó i mes, molt atrevida la 2ª,ben resolta, es inidentificable, bona tècnica, de la primera a la quarta m’agraden la quinta no l’acabe de veure, gràcies per compartir

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Una bona mostra, fets quotidians en qualsevol gran ciutat, que has sabut recollir perfectament en aquesta selecció que presentes. La segona foto, amb tota la polèmica que solen generar aquest tipus de fotos-denuncia, l’has resolta molt bé,encara que inicialment es veja amb una composició una miqueta confusa, per la multitud d’elements que apareixen, el recurs del desenfoque de moviment l’has aplicat de forma perfecta, destacant el motiu principal i la denúncia que pretens mostrar, una gran foto.

  El conjunt de totes representa un bon treball, amb el mèrit afegit de la dificultat creixent que existeix a fer aquest tipus de fotografia, sense posar en perill la pròpia integritat del fotògraf.

  Gràcies per compartir.
  Salutacions !

 4. Angel Bosch ha dit:

  Es cert que en algun moment de traure la cámera m´ho havia de pensar be i intentar passar el mes dessapercebut possible. També, excepte en una foto, vaig procurar que les persones que ixien no foren (massa) identificables.

 5. Josep E. Naval ha dit:

  m’agrada molt tot la dos,la cura que has tingutal al fer anonims a totes les persones ,en espacial al captadire,fa que no siga ofensiva per a ningu, el tractament en B/N un acert

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit