Pobles de LA Ribera. L´Alcudia, amb una mirada diferent

Canon 55-250 4/5.6 a 74mm  f 7.1  1/250  ISO 100

Canon 55-250  4/5.6 a 55mm f 7.1  1/400  ISO 100

Canon 55-250 4/5.6 a 55mm  f7.1  1/160  ISO 100

Canon 55-250 4/5.6 a 79mm  f11  1/250  ISO 100

Sigma 17-50 2.8 a 35mm  f5  1/400  ISO 100

10 Responses

 1. Carlos Muñoz ha dit:

  Se m'oblidava
  Aquesta sèrie li la dedique a Rafel Ferrandis, inspirador del treball sobre els pobles de la Ribera

 2. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Inclús estant el cel net, sense nuvols, o tal vegada per aixó les fotos estan superdefinidides, sense soroll, intenses, molt xules totes a mes el tema, com no, m'agrada molt

 3. Ara Carlos, diran que com que m'has dedicat estes fotos, per això et faig el comentari de davall.
  No faces cas.
  Buscaves i has trobat: composició, llum, color, definició, contrast i el contrapunt de la presència humana per acabar-ho d'adobar. No tinc res que aportar-te, com no siga que la tercera l'apujaria de contrast.
  Anàrem a l'Alcúdia i tinc unes quantes imatges que considerava "potables", però després de vore les teues, crec que no haurien d'abandonar el meu disc dur. Només em queda el consol que vaig ser jo qui et suggerí d'anar a l'Alcúdia i que tinc part de culpa en l'èxit d'esta sèrie fantàstica que presentes. És un treball madur fruit d'una mirada fotogràfica que ha evolucionat ràpidament i sorprenentment.
  Cada vegada estic més convençut que el bon fotògraf ha de tornar. Vas perdre les fotos del primer dia i mira si t'ha vingut bé.
  Crec que si algú dubtava si els pobles de la Ribera són un gran tema fotogràfic, ara ho tindrà ja clar.
  Gràcies per la dedicatòria i ja espere les pròximes amb impaciència. Això és fer blog, company!

  Salut i enhorabona!

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Què vols que te diga?!
  M'has anat fent perdre els prejudicis fotogràfics que en veure les teues primeres fotos vaig tindre contra la teua manera de treballar, i no és allò de "per a gustos colors".
  Aquesta sèrie m'ha convençut!
  El tema dels Pobles de la Ribera deu veure la llum!

 5. Vicent Piquer ha dit:

  les dos primeres m'agraden per el contrats del color blanc i blau, pero la 3ª y 4ª son pa llevarse el sombrero, les llums i les sombres m'agraden com les has proyectat.
  Bona serie .
  Salut

 6. J. Ferrando ha dit:

  Carlos tu a la teua, em pareix perfecte.
  Els encuadraments m'agraden, pero les trobe dures, em quedaria amb la ultima

 7. Vicent Granell ha dit:

  Bones Carlos , però com diu J. Ferrando les veig dures de llum sembla que tindras que tornar abans d´esmorçar i pillar una llum meys dura ( és broma ) . Bon treball i un projecte de pobles de la ribera que trobe interessant !!
  No pares xato !!
  Salut i Bona Barca !!

 8. ximo ha dit:

  Aneu a deixar als pobles sense fotos per fer , esteu molt prolifics, molt bé bon recull de imatjes encara que com diuen per dalt un poc duretes de llum , pero uno va cuant pot ,jeje .
  en quedaria en les dos ultimes.
  bon treball

 9. Carlos Muñoz ha dit:

  La veritat és que quan vaig perdre l'arxiu on tenia totes les fotos d'aquell dia, amb unes 250 fotos entre Carlet L´Alcudia i el joneg vespertí, vaig voler repetir-ho, però volia anar un dia el mes assolellat possible doncs cercava l'efecte de les ombres de la 4ª i 5ª.
  Aquest museu i les ruïnes del convent d'aqueixa plaça tenen molta foto, així com la sénia i… per cert Rafel aquestes fotos no tenen res a veure amb les que tu feres de l'església i un grapat de cases que vas fotografiar, o siga que puja-les. Gràcies a tots pels comentaris i suggeriments. Salutacions

 10. Sebastián García ha dit:

  Como seguro que te has dado cuenta, no soy de los que apuntan grandes variaciones en las tomas que comento, creo que eso es algo muy personal e intransferible, cada uno debe de cultivar su idea…
  Que quieres que te diga de esta serie?? que me gustan? pues eso, se nota que has querido conjugar colores, lo logras, y de que manera, me encanta la limpieza de los mismos, felicidades Carlos, creo que te las mereces.
  Saludos.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit