Plaça del Teular

Pretenc compondre amb els reflexos, les llums i les ombres, buscar un camí per a la senyora del paraigues.

 

мфо выдающие займы на карту

 • Obertura: ƒ/8
 • Càmera: DSC-RX100M7
 • Presa: 28 novembre, 2020
 • Longitud focal: 24.84mm
 • ISO: 800
 • Velocitat d’obturació: 1/125s

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  jajajajajajj , me sembla que tinc una molt pareguda amb intenció però a la plaça del mercat… La veritat siga dita és que la meua és a color per qué vaig intentar resaltar l´escena amb B/N però perdia molt l´escena i la compo, amb el cas de la foto que aportes me pasa el mateix … pense que a color aconseguiries el que pretens ,marcar el camí de llum a la senyora envoltada paralelament per les ombres i el reflexos… Almeyns aixó ho veig jo..
  Salutacions i gràcies per compartir i per opinar !!!.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Jo trove una molt bona foto i composició, no et vec sentat en el teular vaigs del paraigües esperamt a qe passe algú pa poder fer la foto, mes be coincidencia.
  Sobre la edició lamentablement tinc qe cridar-te l’atenció per algo qe al meu poc entendre vec qe no emb quadra, i es la par esqerre, desde el cotxe fins on acaba l’mbra de la suposta finca i qe no está tan banyiá com la part de la detra.
  La trove molt saturada, massa fosca si la compares en la part dreta on tamé hi ha sombra, no se si es aixi o estic equivocat, i per açi en ca es mes dificil explicar-ho.
  En fí, qe ja voldria jo editar la mitat de com tu ho fás.
  Salut

  • Ximo Rosell ha dit:

   Aquesta foto em crida l’atenció la L invertida de llum que la creua de dalt a baix. Intente potenciar-la contrastant-la, però no diferencie la dreta de l’esquerra, porten el mateix tractament. Si és veritat que la part de la dreta queda més homogènia, més suau, però no té un treball diferent, ha resultat així i així l’el he deixat.
   Gràcies per opinar, de tots els comentaris es trauen conclusions.

 3. B dia.. jo veig una foto com la copa d’un pí, aixi i tot sobre vore a la model prou centrá. Però per supost eixe es el camí del reflexe a la dona amb una profunditat de cam fins al C / Valençia.
  Respecte a la crítica de Piquer, no veig una falta, pense que al no ploure en exçes la retxola de caravista es un poc caprixosa a l’hora d’empapar-se.
  Ja ens dirá al Rosell.
  Saludets

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Gràcies a tots per passar i opinar

 5. Toni Roig ha dit:

  Molt bona la imatge que ens mostres amb un domini magistral del blanc i negre , en el que apareix el negre més intens i el blanc més pur e entre mig un ventall inmens de miges tintes i grissos ,captes molt bé l’ambient gelat i humit del dia, també mostres molt bé els reflexos de la pluja i el tema principal queda al seu lloc , molt bona foto.

 6. Gran foto de dia nuvol, ben jugada en la llum o rflexes per llegir la foto, gràcies per compartir

 7. Ximo Bueno ha dit:

  Meravellós contrast!
  Enquadrament magistral.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit