Plaça de Linares

Monument a Islero
Aigua fresca (zona de Peons)
Capilla
Interior plaça

9 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Coincidim en el gust pels detalls i això m'agrada.
  A banda dels detalls tècnics, els fotògrafs mostrem el que ens crida la atenció, el que ens agrada i això és tan important com la tècnica però… no apareix en els llibres.
  Jo pense que m’estime la fotografia i m’estime el que mostre en les meues fotografies, estem d’acord, no?

 2. Vicent Martinez ha dit:

  Les fotos estan bé, però la primera la veig amb falta d'aire al voltant i la tercera em supera tanta informació visual. La segona dels càntirs m'agrada el color i l'enquadrament i la quarta també.

 3. Carlos Muñoz ha dit:

  Completament d'acord amb Vicent M. A la 1ª jo haguera enfosquit la part inferior, Salutacions

 4. Rafa Montagud ha dit:

  M'agrada més que les demés,la primera (no vull amb açò que les demes no); simplement, m'ha cridat més l'atenció. Li hagues deixat un poc més d'espai per la cornamenta (apreciació personal). Bona sequència,Vicent. Enhorabona. Salut !!!

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Me quedo con la 1ª.
  La comparto al 100%, me gusta el encuadre y no me falta aire, Las blancos tan intensos, me dicen que está hecha en verano y bajo un sol de justicia, hasta me hacen sentir un calor aplastante.
  ¡Bravo!
  Salut.

 6. Vicent Piquer ha dit:

  Ací estem això se'l que vull, que cada un expresse sense embuts la seua visió, i que siguem crítics en classe, no cal paraules mal sonants ni autoritàries per a expressar la qualitat d'una foto.
  Estes fotos les tinc des del mes de Juny i no las havia penjat porque no em pareixien prou adequades, ara aprofitant las festes, i els comentaris que os he fet anteriors he volgut verdader si éreu capaços de comentar-me i encertar en les meues dubtes.

 7. Vicent Piquer ha dit:

  Potser Carlos té raó a l'indicar que la primera havia d'haver enfosquit la part de baix, (verdaderament hi havia molt sol) .
  Amb respecte ala primera Vicente Martínez, indica que necessita mes aire, si et dic que li vaig fer mes de 15 fotos hi ha este monument em quede curt, de totes elles la millor és esta, no queda gens bonica que es veja l'entorn del monument.

 8. Vicent Piquer ha dit:

  Respecte a la segona, per a la meua és la millor també la tinc de diverses formes però esta és l'adequada.
  La tercera, com diu Vicente, té tant on acudir que no saps on mirar, té raó però així esta la capella, és mes un record.
  I la quarta haguera quedat millor prenent part de la plaça que és molt bonica, però hi havia tant sol en contra que no vaig poder fer una altra cosa, així que em vaig conformar a fotografiar el lloc on va morir Manolete.
  Gràcies pels vostres comentaris i no interpreteu malament els meus si són durs ja que només vull fer vos veure el que no veiem en les nostres fotos.
  Sabeu que no sòl contestar als vostres comentaris perquè tinc tot el dia ocupat, i quan arribe a casa ja no és hora, però en este cas he volgut donar-vos a entendre el perquè. per este motiu he fet tres comentaris quan en un haguera pogut contestar, però potser a vosaltres no vos cridara l'atenció i no ho veieu, d'esta manera segur que flama mes l'atenció i direu (este tio com té tants comentaris) i entràreu a llegir-ho , no??"
  Salut

 9. Vicent Granell ha dit:

  Bon reportatge de les que me quede amb la 1º i la 4ª, bona serie i molt ben documentada .
  Cuida´t !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit