Per a comentar

9 Responses

 1. Vicent E ha dit:

  M'havera agradat comentar-les dimecres en PS, pero com no sé si podrem i no sé l'assistència que tindrem, ho faig per aci. No sabia si tractar les textures i la saturació, o deixar-ho amb "flou" i colors suaus. Format vertical o apaisat. He de dir que el format vretical va vindre forçat per l'arbre que encaixonava l'enquadre.
  Aixo, volia saber la vostra opinió.

 2. D'acord, et vaig a donar la meva opinió. T'aviso, a mi m'agraden les fotos amb detalls i colors, quan més naturals, millor. En això, sóc un poc estrany pel que veig últimament. La tercera, i sobretot, la segona, pels detalls, el color tardor, etc … són les que més m'agraden. El que sigui la apaïsada la que més m'agrada, serà, perquè el banc amb els seus detalls capta tota la meva atenció, i m'agrada.
  Les altres dos les trobe, descolorides, rares, com si foren les imatges que veus en un somni. Potser és això el que tu buscaves. A mi no m'acaben d'agradar.
  Aquesta és la meva opinió, però clar, cadascú té la seva. El millor de tot això, és que cada u experimenti i els resultats els pengi así per veure el que li agrada més a la gent.
  Una salutació.

 3. Jose Ferrando ha dit:

  No se exactament que buscaves.
  Si vols l'ambient evidenment la 1ª, la 2ª queda una foto bonica pero pert l'ambient
  Al meu gust, millor apaisades

 4. vicent banyuls ha dit:

  Sense dubte, la segona, ja saps la meua preferencia pels formats apaisats. I la segona també per realista, alló que veus, allò que fotografies, sense boires ni efectes especials.
  Per altra banda crec que guanya molt la fotografia al apaisar-la i traure més "troç" de bosc, la taula de la dreta.

  Salutacions Vicent.

 5. Ximo Rosell ha dit:

  M'agraden més les que tenen més contrast i em quede amb la tercera.
  La trie per compo i estructura. S'endevina un camí que recorre el banc i ens porta al bosc, tant de bo estiguera més dibuixat…
  Salut

 6. Carlos Muñoz ha dit:

  Malgrat que qualsevol experiment en fotografia m'agrada, en aquest cas m'agrada mes la 3ª per l'enquadrament i perquè tot està més contextualitzat, encara que jo li haguera llevat la part superior dreta. En la apaisada em molesta el banc del fons. Les altres em recorden l'efecte Orton. Bon exercici

 7. Vicent Granell ha dit:

  De totes me quede amb la 2ª per la seua direccionalitat visual i format, el flou que has fet no me convenç excesivament en aquestes fotos, els preferesc amb els retrats. Bon treball i bons dubtes que son els que a la fí et faran avançar amb les teues inquietuts fotogràfiques.
  Cuida´t !!

 8. A mi m'agradem més les verticals. Tot i que m'agraden les imatges contrastades, per al meu gust, li escau millor al tema el tractament suau (encara que potser no tant). Em quede, per tant amb una barreja entre la tercera i la quarta.

  Salut!

 9. Juanjo Boix ha dit:

  Vote per la tercera, li veig mes profunditat.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit