Passejant pel Terme VI

Caseta Camañes

Casa Regal 

Hort Regal

5 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  1.- Molt bé la caseta de Camanyes!
  2.- La casa Regal és un exemple del que vaig comentar ahir de les convergències (fruit de la posició de la càmera -verticalitat+horitzontalitat- sumada a l'ús d'un angular)¿Fa joc la verticalitat de la palmera amb la del pilar de la dreta?
  3.- Hort de Regal: Massa càlida i voldria veure els elements de baix a la dreta.
  Però aquests detalls no resten res al bon treball que estàs fent.

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Xè Vicent, estàs fet un artista. Quan li presents este treball a l'alcalde et pagarà una ¨pasta¨per ell però te les estás currant. Molt bé el tractament de les ombres i llums en general de les fotos però sobretot de la 1a. Estàs aconseguint un acabat personal de les fotos la qual cosa et dóna una personalitat pròpia, i al que no li agrade que s'aguante. Ben fet.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Grande Vicent !! M´encanta LA 1º I LA 3ª, una pasada de treball i de´evolució a l´hora d´encuadrar , la 1º té una diagonal que atravesa tota la foto dde cine i una profunditat molt guapa !! Jo tinc al cap un projecte però tot és arrancar,estic rumiannmeu i pegan-li voltetes al cap !! de la 3ª de segur que jo hagues "acatxat" més el culet per fer-la més a ras !!
  Bon treball i solament felicitar-te pel treball i pel repte que suposa dur-lo endavant !! Molt !!
  Bon Vent !!

 4. La primera em sembla excepcional: molt equilibrada la composició, detall al sol i a l'ombra, colors adequats, molt bona definició… En la segona, la caseta ha quedat fosca, per al meu gust. Li aniria bé un filtre degradat, per poder aclarir-la sense perdre detall en el cel. La tercera em resulta un tant confusa, difícil de mirar.

 5. La primera em sembla excepcional: molt equilibrada la composició, detall al sol i a l'ombra, colors adequats, molt bona definició… En la segona, la caseta ha quedat fosca, per al meu gust. Li aniria bé un filtre degradat, per poder aclarir-la sense perdre detall en el cel. La tercera em resulta un tant confusa, difícil de mirar.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit