Passejant pel poble IV

                             Façanes

 

 

6 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Eixes plantes són capaces de créixer en uns llocs més insospitats. M’agrada el fet que les veres i de donar-los protagonisme, però els escenaris em resulten bastant desbaratats, bruts…
  Si pretens mostrar-nos el desastre de les nostres façanes, perfecte (cartells, cables, brutícia, abandó…) en un altre cas, estèticament, no em transmeten massa.
  L’assumpte dels cables és de jutjat de guàrdia
  En qualsevol cas molt bé per la cerca de la foto. Salut

 2. Vicent Piquer ha dit:

  La idea es, (ja qe no podem anar on volem) fer i enseyar tot el qe hi ha pel poble, ja siga brut, enderrocs, grafitis, senyals, fasanes, la questió es passejant pel poble.
  Que conste qe la idea me la donares tu.
  Salut

 3. Javi Maravilla ha dit:

  Bona proposta la de passejar pel poble buscant la foto a tots els llocs. La primera la veig més encertada mostrant com les plantes sorgissen de qualsevol lloc. La segona em pareix que no es defineix cap punt d’atenció que es puga identificar com a protagonista de la foto, massa coses mesclades. Gràcies per compartir.

 4. Vicent Esteve ha dit:

  Coincidisc amb Javi. La primera sembla minimalista i buscant allò que es vol mostrar, mentres que la segona és un potpurri de elements que no saps cap a on mirar. Bona idea la de buscar llocs i imatges pel poble que no ens adonem i estàn ahí !!

 5. Vicent Granell ha dit:

  Enhorabona per eixa 1ª imatge !!! La veritat siga dita és que també la tinc afotada , molt a prop del Carpe Diem . Eixà visió del cablejat i les fulles verdes eixint de la ,paret és un goig fotogràfic. La 2ª no me diu res de res a nivell visual , considere que hi ha potencial per a més.
  Si hi ha una cosa que ja porte un temps fent, des de molt abans de la pandèmia, és afotar pel poble per qué és un exercici per a mí tant compositiu com de visió, son llocs que tenim tant vistos i xafats que evidentment requereixen una reinterpretació viusual amb la càmera a les mans per mostrar alló tant conegut d´altra manera ben diferent i evidentement que cride l´atenció u ho intente.
  En fí me deixe de romansos i et convide a que amb al teva bicicleta et dones un tomb pel poble i ens mostres més visions-percepcions del poble.
  Salutacions !!
  Gràcies per compartir !

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit