Passejant pel grau de Castelló

1/50s – f/16.0 – ISO 50

1/200s – f/8.0 – ISO 50

 1/125S – f/9.0 – ISO 50

1/60 -f/13.0 – ISO 50
Per a l’amic Rafel
 • Autor: Ximo_Bueno_

8 Responses

 1. Per a mi la primera té massa cel. Jo m'haguera acostat més a la peça de ferro rovellada i li haguera buscat un angle més dramàtic (si és que era `possible, que no ho sé).
  La segona té una composició perfecta amb una diagonal marcada que ix d'un angle. Magnífica la definició en la llum i en l'ombra.
  La tercera la considere un bon retall, molt adequat.
  La quarta m'encanta. És una foto molt agradable de veure. La falta de detall en el cel li dóna realisme i fa de contrapunt a les línies de la proa dels vaixells.

 2. Sebastián Garcia ha dit:

  Un acierto el recorte de la primera,destacas mas el motivo con ese encuadre….Y la formación de color de la cuarta, buen trabajo jefe!!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Bona vesprada Mestre, jo també he de donar la meua opinió a qui tan bonament em comenta els meus treballs i a vegades critica per al meu millor coneixement.
  Com diu Rafael,la segona té una composició per a llevarse el barret, igualment els reflexos i les ombres, però per a la meua li falta un poc de algo no se que, eixe fons blau hauria de tindre algo mes.
  La tercera molt curiosa amb la placa de prohibit filmar i fent fotos, i la quarta espectacular, m'encanta .
  molta salut mestre

 4. Vicent Piquer ha dit:

  Per cert se m'olvidat , que la que li has dedicat a Rafael, está mol mes be que la primera, pero sempre a " toro pasao" pue yo com estaba la primera me conformaba, pero al llexir el comentari de Rafel, me donat compter de que te rao, y es que el que sabe, sabe y si no pa cabo

 5. Vicent Granell ha dit:

  Veig que t´has currat molt la composició i que al mateix temps has provat uns enquadres a ras de terra cosa que fa que li dones més vistositat a unes estampes que de vegades escapen a una visió "normal" Bon treball !!
  Bon vent !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit