Passeig nocturn per la C.A.C.

A principis de Desembre vaig anar un ratet per la nit a la Ciutat de les Arts i les Ciències, pero fins ara no havia tingut temps de rascar la tarjeta de la càmera. Aci una série del que vaig poder fer.

Pentax K3+Sigma 24-70  f5.6  24mm  20″  ISO 400
Pentax K3+Sigma 24-70  f5.6  24mm  8″  ISO 140

Pentax K3+Sigma 24-70  f5.6  24mm  4″  ISO 200

 

Pentax K3+Sigma 24-70  f5.6  30mm  30″  ISO 200

3 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  És difícil ser original en aquest entorn, però has aconseguit un bon treball.

 2. Vicent Granell ha dit:

  Bona serie la que ens mostres i bon treball de visió el teu, destacaria personalment la 2ª i la 3ª pels reflexes que aporten simetria i arredoneixen els dos planos visuals. El CAC és un entorn icónic on podem aconseguir imatges amb molta força i potencial visual i ara mateix estic recordant que almeyns ja fa un parell d´anys que no done un tomb per ahi… caldrà tornar !!
  Salutacions

 3. Paco Tortosa ha dit:

  Precioses imatges Àngel, la CAC es un lloc emblemàtic, amb una arquitectura singular, que ens proporciona enquadraments amb moltes posibilitats.

  La primera, l'escala del Museu de les Ciències, tot un clàsic al que li dones el teu aport personal, amb eixe colorit tan ben encertat. Esta imatge m'atrapa !

  La segona, no m'acaba de convencer en blanc i negre (manies meues …) conec molt el lloc i crec que el color li dona un plus molt especial, amb eixos reflexes. De tota manera, reconec que en blanc i negre les línies arquitectòniques tenem més força. Em crida l'atenció el diafragma f/5.6, perque veig molt definides les esteles de llum dell fanals de dalt, que normalment apareixen tan clares amb difragmes més tancats.

  La tercera, simètrica dalt-baix, molt ben tractada en edició, eixe cel tan negre esta molt ben conseguit, i fà destacar perfectament els elements del pont. Llàstima que l'aigua tinga moviment i els reflexos no estiguen millor definits.

  La ultima, un bon enquadrament, la trobe amb falta de nitidesa, posiblement moguda, (per el vent i la llarga exposició de 30")

  Un bon treball
  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit