Passeig en barca per l´albufera

Canon eos 600D; 9.0-1/200; 100ISO
 Canon Eos 600D; 7.1-1/640; 100 ISO
Canon eos 600D; 7.1-1/640; 100 ISO

10 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Tres imatges que composen tot un reportatge, malgrat la duresa de la llum i la pràctica absència de núvols (sempre tan enriquidors d'imatges), el que ens mostres està ben construït i cada imatge és complementaria de l'altra.
  Tot un encert!

 2. Juan Bta Puchades ha dit:

  Les tres m`agraden, peró a triar em quede amb l`última. Eixe reflexe a l`aigua m`encanta.
  Saludets

 3. Vicent Piquer ha dit:

  jo també em quede en la tercera, potser per la presència del barquer que li dóna el toc, el contrast de la camisa, el color taronja darrere del i el verd de tot l'altres, però la segona no esta res mal, potser molt centrat el motiu, jo haguera tallat per la dreta (que no em diu res) per a deixar les barques mes a la dreta i mes tros d'embarcador, encara que jo no estava allí i no es que hi havia en eixe moment damunt de l'embarcador, també es podia tallar mes embarcador i deixar les barques a l'esquerra.
  La primera està un poc sosa, quasi tot del mateix color no veus res atractiu perquè no hi ha diferències, encara que la foto està molt bé de llum i enquadrament.
  Quan puga que tinga un estoneta a casa faré el mateix que l'altre dia, et manara al teu correu un arreglamentet . Salut

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Molt bé Anna. Progresses adequadament. La 1ª foto crec que li sobra llum i li falta contrast. En la 2ª si hagueres obert el plànol cap a la dreta la composició hauria quedat més millor. Ull! amb els sobrenfocaments que provoquen soroll, per tant després cal llevar-ho.
  La 3ª una delícia de foto. Enhorabona. Salutacions

 5. J. Ferrando ha dit:

  com el altres companys en quede en la tercera.
  De tota mena el conjunt el trobe en un exces de llum, els colors un poc apagats. Pero el el que te el sol fort.

 6. Trobe convenient incloure amb les dades EXIF la data i l'hora de la presa. Això ajuda a valorar les imatges i, en este cas, ens revelaria la posició del sol i aclariria la duresa suposada de la seua incidència sobre les imatges.
  En la primera veig un fons confús que no deixa contemplar adequadament el motiu principal que em sembla ben resolt.
  En la segona no trobe el motiu principal. Potser siga pel fet que la imatge no té unes línies marcades que ajuden a recórrer-la de fora a dins.
  La tercera, i coincidisc amb els companys, és tota una altra cosa. Tot i que la llum del cel és massa intensa, la simetria del reflex, el contrast de color bau-groc i les línies de les vores de la séquia componen una imatge suggerent.
  Vull suposar que anaves amb la barca captant imatges. Com ja ens has demostrat, tens un estil més reposat i intimista. En esta ocasió has hagut d'experimentar. El fotògraf que vol aprendre capta imatges independentment del tema i de les circumstàncies. En això estem. T'anime a continuar.

  Salut i avant!

 7. També em quede amb la tercera, per la presència humana i pels reflexos. Tancaria l'enquadrament.
  En les altres, no t'acompanyen les condicions: bona llum, cel amb detalls, aigua tranquil·la per a procurar reflexos… tens poques possibilitats. A per més. Salutacions

 8. A mi tambe m´agrada mes la tercera. He penjat les altres dos perque m´agraden i volia saber la vostra opinio.Moltes gracies pels comentaris ajuden a creixer un poc mes en esta aficio compartida.Salut

 9. Vicent Granell ha dit:

  Com la majoria me quede amb la 3ª, per altre passeig en barca recomane que afotes la barca en la que vas , un troçet , i voras com queda molt guapa. bones imatges i més que tens que fer !!
  salut !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit