Passarel.la Algemesi 2013 II

 A tota passarel.la  hi han Besties i Belles , despres d´una mostra dels primers ací vos deixe amb una imatge d´una Bellesa participant a la desfilada. Imatge que aconsegueixes estant a 1ª fila.ja.ja.ja … !!

 • Autor: Vicent Granell

7 Responses

 1. Vicent Piquer ha dit:

  Aijo ya es altra cosa, meu había pensat que l'anterior era de señuelo.
  bona foto amigaxo!
  salut

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Estàs fet un retratista Vicent!
  Color perfecte, textura palpable…
  Una joia!

 3. Haguera netejat el fons, per descomptat els focus.
  Llevar-li espai per darrere i donar-li-ho per davant.
  Molt bé per la llum i la definició. Salut

 4. Coincidisc plenament amb Ximo Rosell. Pots eliminar el detall del fons, enfosquint-lo i els dos focus amb el tampó de clonar. Com que et quedarà tot negre, no tindràs problema a afegir més espai per davant. La ploma podrà volar més. Jo m'atreviria, fins i tot a provar d'esborrar el llaç daurat perquè li donaria una força molt gran a la corba del braç. Els ulls la segueixen i van a parar a un embolic. Si pots eliminar-lo, no pararien fins a arribar al guant de randa. També intentaria aclarir una miqueta la part dels cabells de damunt del front i de l'esquerra i li donaria un puntet de llum als ulls. La foto té definició, color i oportunitat. Crec que paga la pena intentar convertir-la en la "foto perfecta".

  • Vicent Granell ha dit:

   Gracies pels comentaris i consells !!! Aviat en quan tinga un moment ja la tinc aquesta i altra imatge semblant per aplicar alló que m´aconselleu !! jo la veritat en resistics a llevar i a clonar etc, però tant vaig a la font que al final acabare bevent aigua !! Gracies !!
   Bon Vent !!

 5. La trobe molt millor. Podries recuperar el braç? Crec que te l'has menjat una miqueta.

  • Vicent Granell ha dit:

   Tot ha segut al donar-li més negre, el braç està sencer ja la tornare a fer i li donare més espai per davant !! jo tambe havia vist el tema del braç !! Coses de la precipitació !!
   Bon vent !! Gracies !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit