PASSAREL·LA 2020 – 12a edició digital

 

5 Responses

 1. Ximo Rosell ha dit:

  Vull entendre que és un treball de maquillatge però no m’agrada que les primeres fotos estiguen amb els ulls tancats…
  En el meu monitor les dues primeres fotos els vestits es veuen molt plans, crec que intentaria traure algun tipus de valors que si s’aprecien en els vestits de les altres fotos.
  Em sembla una bona sèrie, amb bona faena, color i bon detall. Salut.

  • Ximo, gràcies pels comentaris, lo dels ulls tancats es evident que perd l’expressivitat del retrat, però com bé comentes volia mostrar el treball del maquillatge. M’he centrat més en intentar dissimular les ombres que l’il·luminació provoca als rostres per això igual no he prestat prou atenció al tractament dels vestits.

 2. Moltes gràcies per compartir el treball, al meu entendre quant s’exposa un treball de maquillatge a les cares, per a m, si es important traure com estàn pintats el ulls i considere que els vesitis , en aquest cas, no deuen restar importància al maquillatge, elfs fondos son els que estaben ahi o son teus??

  • Hola Meredes, gràcies pels comentaris, el fons és el que hi havia en eixa desfilada, aquest any en fer la passarel·la a un plató hi havia una pantalla gegant de fons i a cada desfilada tenia unes imatges en moviment diferents, si et fixes en els fons, es pot apreciar els punts dels leds de la pantalla.

 3. Bon treball i molt ben mostrat !!!
  Certament quan solament volen destacar una part de la imatge, en aquest cas el maquillatge altres en pasen per alt en no veure la imatge amb la seua total globalitat, però evidentment és el teu treball i la teva visió . Si que com a XR no veig les dues primeres amb els ulls tancats…
  Salutacions i gràcies per compartir !!!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit