Parotets o libèl.lules

Aquesta setmana després de la lectura d´un article al respecte de programes de recuperació d´arxius a targetes de memoria fotudes o espatllades vaig decidir d´intalar un del llistat dels 10 que recomanava i provar sort amb una targeta que tenia a la vista sota la pantalla del ordinador defectuosa i sense utilitzar des de el mes d´agost del 2013, açi els resultat de la recuperació.

El espectacle del capvespre amb el color vermell i els parotets van provocar que m´enrosinara a intentar captar eixe meravellos espectacle visual i colorit sense adonar-me que la targeta era PLENA … i va morir… fins Octubre del 2017 !!!

6 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  l'enhorabona per la recuperació de dates, a mi m'agra mes la prime, el b/n està molt conseguit

 2. Vicente Piquer ha dit:

  Efectivament com diu Mercedes, hia qe quidarse.
  Salut

 3. Vicente Piquer ha dit:

  M'he qedat a mitges en el comentari perqe estava en el movil, volia comentar qe la foto del cap vespre es espectacular, en fi ara he pogut pero se me'n anat.
  Salut

 4. Ximo Bueno ha dit:

  Trobe molt més interessant la primera, que veig molt aconseguida en llums i distribució d'elements.

 5. Eladio Garcia ha dit:

  Me agrada la primera en el B/N

 6. Paco Tortosa ha dit:

  Precioses, les dos.

  M'encanta molt el moment pillat en la primera, amb els dos parotets, així com la edició quasi-minimalista i en blanc i negre, amb excel.lent resultat.

  La segona, amb la Posta de Sol i els colors del capvespre és magnifica. Si em permets una opinió personal, jo hauria tancat l'enquadrament per l'esquerra, prou, i un poc menys per dalt i per davall, de manera que es vetgen els dos parotets més protagonistes.

  Bon treball
  salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit