Parelletes

8 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  La de voltes que peguem per fer una foto i tu has fet art mostrant un entorn que no pot ser més familiar.
  Gràcies per obrir-nos els ulls.

 2. Una altra fotografia d'autor. Bona vista i bon tractament grnel·lià. Jo hagués intentat mesclar el resultat final una miqueta amb l'original per suavitzar-lo. Ara que la torne a mirar ja dubte. Has tractat els protagonistes a banda o la llum és natural?
  El contrast entre les dues parelles és fantàstic. En la dels joves, els caps inclinats cap avant fan pensar en aproximació, complicitat. A més a més comparteixen una mateixa activitat. En l'altra s'endevina distància. Es podria fer una reflexió un tant amarga d'esta foto poètica. Podries titolar-la: "Futur?"
  Salut!

 3. J. Ferrando ha dit:

  Estaguent baix de la carpa has tret una llum ideal, fins i tot vegent la parella mes gran he arribat a pensar Vicent els ha traslladat de casa amb la seua mesacamilla i els ha posat al parc, pero no les cadires diuen que no.
  Continues seguent TU.
  Rafel no li dius res de la "firma"

 4. ximo ha dit:

  una imatge taurina del migdia, ben treballada amb els llums i centrant-se en les diferències de dues parelles , com diu Rafel foto de autor

 5. Eladio García ha dit:

  Me gusta la foto a mi me parece una mezcla entre cuadro pintado y fotografía y los personajes estan muy naturales ! me gustaría saber como se hace ¡

 6. Antonio Cuenca ha dit:

  La foto es de libro, una autentica maravilla. Donde no coincidimos es en los colores y la edición, pero bueno, no nos pilla de nuevo, ya sabemos que tenemos gustos diferentes, y yo creo que eso nos enriquece a los dos y a la asociación a la que pertenecemos.
  No me puedo quitar el sombrero por que no uso, pero la foto lo merece.
  Un abrazo.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit