Pardals del Xúquer

Cabrellot, Somormujo Lavanco, Podiceps Cristatus

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt Vicent molt !! Quina pasada de foto , aixó és arrivar i besar el sant !! M´encanta el moment que has captat !! Meravellosa estampa la que aportes i un nou pardal que des de la meua ignorancia amb aus puc descobrir.
  Salutacions !!

 2. Xavier Naval ha dit:

  Preciosa foto. I estan festejant!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Si sembla que estiga mirant-se en un espill…!

 4. El Podiceps Cristatus es diu "cabrellot" en valencià. Segurament es deu el nom a la seua veu que recorda la d'una cabra,
  Ja sé que no toca, però Vicent Conti espere que em disculparà si conteste els comentaris dels companys. Al company Granell li diré que no vam besar cap sant perquè en valencià es diu "arribar i moldre". Vam fer entre els dos més d'un miler de fotos i aquesta, sens dubte, és una de les millors.

  Comentari no apte per menors: (Si ets menor d'edat no continues avant de no ser que tingues el permís dels teus pares o tutors legals)
  Als companys Xavi Naval i Ximo Bueno els aclariré que, segons vam deduir de les nostres observacions es tracta de dos mascles plantant-se cara perquè competeixen per una femella que anava d'eixida. Vam verure un parell de còpules, però els cabrellots estaven amagats i els moviments eren tan frenètics i duraren tan poc que les fotos no eixiren gens bé (les meues si més no).

  Salut!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit