Oceanogràfic

Sigma 17/50 2.8 a 28mm  f/8  1/30  ISO 100
Sigma 17/50 2.8 a 17mm f/8  1/200  ISO 100

Sigma 17/50 2.8 a  f/10  1/60  ISO 400

5 Responses

 1. Feu un trio fantàstic: tu, el teu Sigma i els HDR. Ara bé, crec que el protagonisme de les fotos és la composició i d'això tu ets el reponsable. Sembla mentida que un mateix tema provoque visions tan diferents i tan ben conjuntades alhora. Del tractament no cal parlar-ne. Ara quan acabes els cursos que estàs fent, t'haurem de tractar de vosté.
  Perquè no diguen que tot són flors, comentaré que en la primera foto no m'agrada el forat del cantó dret inferior. Crec que contrasta amb la sensació d'elevació espiritual que emana la imatge.

  Salut!

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Sense paraules.
  Així m'he quedat veient les teues fotos.
  Enhorabona!

 3. La 1ª, atractiva i amb bona definició, per al meu gust els colors fent-se notar, molt de HDR. Fixa't en el Agora, la recorde més blava, mes com el seu reflex.
  En quant a composició, el primer plànol, crec que no aporta.
  La 3ª per a la mi la millor per composició, color i reflexos. Cercant coses per a comentar et diria: llums altes al límit i zona de les canyes, millorable, amb una mica més de contrast guanyaríem en volum.
  Bona la col·lecció de la CC, en quatre dies ajustes l'edició i ixen coses primoroses. Al meu entendre. Salutacions

 4. Vicent Granell ha dit:

  jo me quede amb la 2ª tot i que totes les veig amb força i dinamisme , un bon treball i unes quantes voltetes les que veig que li peges al CAC, jo quan estime tornare i fare altra col.lecció que tinga interés o més !!
  bon treball !!
  Salut !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit