No se es temps encara, pero m’apetia mostrarles

Canon 7D   24/125m/m
f/13  1/320  200  32m/m

7 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  El camí és llarg però puc asegurar que molt planer i ple de bones sorpresas. recomane asistir a la master clas del company Toni Roig i veuras com te canvia la visió i percepció d´alló que tornes a afotar. Me quede amb la 1ª per simetría, composició i profunditat,jo hagués baixat el iso a 100, f12,1/125 pel tema del sol i sombra . La3º semba que tomba … no se … sembla …
  A per més i veuras com si escoltes a Toni creixeras !!
  Salut !! Bon treball !!

 2. Vicent Piquer ha dit:

  A mi si que m'agraden, la 1ª y la 2ª , les trobe mol ben compostes y en colorid molt agradable i poc usual al que es un cementeri, que crec que es de lo que es tracta fora les díes de Tots Sants.
  La 3ª no esta mal del tot, el B/N está prou ben conseguit, pero ya et diu Granell que pareis que es caiga, i aijo son les convergencies que hia que correjir en Camara RAW.
  Salut

 3. En la primera la llum intensa que hi ha sobre el camí distrau del fons que és on està la informació de la imatge. Potser guanyaria retallant el tros més clar de davant.
  La segona és la que més m'agrada pel color i perquè evoca perfectament la festivitat de Tots Sants.
  En la tercera has volgut respectar la paral·lela de la dreta i això t'ha obligat a deformar la banda esquerra. Amb una estiradeta amb el PS crec que quedaria millor.

  Salut!

 4. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  El donar-li color al tema del cementiri té uns resultats de lo mes agradable, m'agrada mes que la de b/n on jo li haguera carregat mes d'intensitat, peró ,evdentment, la foto es teua, Molt Bona i a per mes!!

 5. Em quede amb la 1ª però obrint una mica més l'enquadrament pels laterals, fins a traure els troncs sencers. ( no sé si podies)
  I bé el B/N de la tercera, m'agrada. Caldria corregir les verticals per la dreta.

 6. Ximo Bueno ha dit:

  Jo em quede amb la segona, ¡com es nota la festivitat de Tots Sants!.
  Pel que fa a la tercera, en compte de equilibrar-la a una vora, cal fer-ho per meitat de la imatge, així s'obtenen les convergències que es corregiran (o no), si et fixes en un costat la resta de la foto es cau irremeiablement cap a eixe costat.

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Recollons que pesadets esteu amb el temeta. La 1ª jo la retallaria per a enquadrar-la millor, crec que està sobreenfocada. Em quede amb la segona pel colorit, encara que li sobra una mica de llum, i la 3ª falla l'enquadrament per al meu gust, però m'agrada el B&N que li has donat. Espere que amb aquestes fotos haureu acabat ja amb l'assumpte. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit