NIT AL SALER II i Final… de moment

f/3.5 ISO 100 2′ 18mms
 

 
f/3.5 59″ ISO 100  18mms
 

 
ISO 100 EV-3 30″ 31mms
 
Es el principi i engantxa moolt, gràcies

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Bon tebrall que de segur que aniras pulint i perfecccionant, despres de provar aquesta faceta de la fotografia i riure moooooolt ,la veritart siga dita és que a mi no m´acaba de enganxar, vaig pasar mooooolt de fred i no vaig fer gaire fotos. Pense que en aquestes coses casdascu anem triant el camí fotogràfic a seguir i sembla clar que jo vaig per altre ben diferent així que et desitge que ho pases de meravella captant imatges tant espectaculars com les que aportes i jo el poder gaudir del teu treball.
  Cuida´t !!

 2. Em quede amb la segona però donant-li una mica més per la dreta per a completar el pi. Salut

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Ya no me recordaba d'estes fotos, ya era hora q'aijiren de l'armari, mol bones. yo tame em quede am la segona.
  Salut

 4. vicent esteve ha dit:

  Jo tambe crec que la segona es la mes conseguida, encara que faltaría completar l'arbre i tractar de buscar una temperatura de llum mes adequada, a mes a mes de donar-li algo mes de contrast. La primera no la trobe conseguida, ja que no es ni una circumpolar ni una foto d'estreles. I la tercera interssant composició. Conseguit l'efecte. A continuar.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit