Museu Valencià de la Festa

(14mm – 1/125s – f/7.1 -0,33 – ISO 50 – 14/12/13 – 11.14h)

La foto original
Carlos, tens raó, però “vaig entregar la foto a hora”, m’encanta la vida, sempre distinta als paràmetres asèptics i a les limitacions fruit d’ulls i ments tant diferents…

10 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Tant que de vegades lleves i clones i la vista se me fixa a la senyal blava que hi ha a l´imatge , que per cert està molt ben alieneada i presentada. Me molesta i dirigeix la mirada cap eixe lloc la senyaletta blaveta …
  salut i Bon Vent !!

 2. Carlos Muñoz ha dit:

  Supose que has corregit les verticals, sobretot la de la torre però dóna la sensació de no estar corregida la part esquerra de tal manera que sembla que tot l'edifici es vaja a caure per la dreta. D'altra banda la veig bé de llum, nitidesa i enquadrament ! Quina llàstima que no passara alguna persona en aqueix moment!

  • Ximo Bueno ha dit:

   La foto és un encàrrec d'eixos "per ahir" als que malgrat tot mai sé dir que no. Un dia plujós, sense llum… amb un cel gris, la foto feta en uns curta escapada del curset de PS, en un moment que va parar de ploure… han estat tantes les dificultats que malgrat tanta mancança que has sabut trobar, estic orgullós de la foto,

 3. Sant Vicent Ferrer no et perdonarà que li hages canviat el nom al seu monestir. Malgrat això la imatge la veig neta i equilibrada.

  Salut!

  • Ximo Bueno ha dit:

   Hospital de pobres, monestir, caserna, escola, quiròfan taurí, jutjat, asil… molta història ha albergat aquest edifici que, gràcies a l'injustament tractat alcalde Joan Girbés, pot albergar a hores d'ara al nostre Museu Valencià de la Festa.

 4. Vicent ha dit:

  Si que has treballat en la correccio de perspectiva.
  Molt ben treballada. Sembla que siga una plaça inmensa.
  Enhorabona.

 5. Vicent Piquer ha dit:

  Sent, Mestre! estic suant de pensar el treball que se li ha fet ha esta foto, sobretot perquè has sabut donar-ho hi ha entendre, perquè en si la foto no té el valor que s'ha de donar, si no es mostra l'original per a apreciar el Treball.
  Salut

 6. Esta restauració arquitectònica ens l'hauràs d'explicar un dimecres.

  • Ximo Bueno ha dit:

   M'ha portat diversos intents i tota una vesprada de diumenge, a més sóc tant poc ortodox que no sé si sabria tornar-ho a fer. El cel l'he inclòs seguint el que Ximo Rosell va explicar el dissabte i ha estat l'única vegada que m'he aclarit amb la màscara de capa.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit