Muixerangues a escena.

(31 mm – 1/100 s – f/3.2 – ISO 1.250 – 15-11-2014)
MUIXEROLA una setmana d’actes culturals que paga la pena.

8 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Encara tinc la pell de "gallina " del espectacle que van montar i que vaig poder veure en directe, molt guapa eixa marieta !!
  cuida´t!!

 2. Vicent Granell ha dit:

  Ah!! I el Dissabte el Feliu Ventura de Xàtiva, ja veuras com no ens deixa indiferents amb la seua posada en escena .
  Cuida´t i 2 !!

 3. Destacaria especialment el punt de vista, veig molt encertat i nou que estiga a l'altura dels peus.
  M'agraden els espectadors asseguts del fons, em quede amb ganes de veuren més; format horitzontal si ho tens i de pas evitem el vertical que m'ofereix dubtes.
  Bon control de llum i color. Salut

 4. Jose Ferrando ha dit:

  Veig be eixa Marieta, coincidix en Rafel en els focos que eren facil de eliminar i en Ximo posiblement apaisada voien un poc mes de foto

 5. Dani Ramirez ha dit:

  A mi m'agrada també el punt de vista,no és massa comú,jo possiblement tampoc hagués llevat l'arc,però tal volta els focus,sí,despisten un pòc a la vista.Salut!

 6. vicent banyuls ha dit:

  L'autor d'una fotografia sempre té la primera i última paraula sobre la seua obra, dit açò, uns xicotets apunts, la foto demana apaisar-la, el mateix escenari te esta donant la proporció, és més, a l'esquerre s'aprecia algun muixeranguer que has tingut que retallar per a forçar el format vertical.
  L'arc l'he vist per que l´has nomenat en un altre comentari sino ni ens adonem que esta ahí, amb els focus tampoc guanya la fotografia.
  La fotografia guanya i és molt bona per la Marieta, pel, mestre, pels muixeranguers aponats.
  Salutacions.

 7. Carlos Muñoz ha dit:

  Un punt de vista molt interessant i diferent al que solem veure en aquest tipus de fotos tan reiteratiu. Sent portar-te la contrària quant a l'arc superior, doncs quasi ni es veu, als focus que distrauen del subjecte principal, i la franja negra inferior que no aporta gens des del meu punt de vista doncs l'enquadrament ja ho explica tot. T'ho dic perquè he baixat la foto i he fet aqueixes rectificacions i la foto guanya moltíssim més, açò sí sempre parle des de la meua perspectiva i sempre de bon rotllo. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit