Monastir de la Valldigna

Rosa del Jardi

Detalls dels Pilars

Porta principal

3 Responses

  1. A la rosa li trobe el problema de les flors roges en JPG. És possible que siga culpa de la compresió que fa que els colors apareguen falsos. En RAW no es dóna eixe efecte estrany.
    La segona i la tercera, per a mi són perfectes. La segona la veig molt en el teu estil de colors un poc foscos i un contrast molt interessant. Té una definició molt bona. La tercera és molt suggerent. La combinació de llums és preciosa i la composició molt aconseguida.

  2. Carlos Muñoz ha dit:

    YeeeeeeeeH Vicent a este ritme que vas hauràs de ser el teu qui porte la batuta els dimecres. A veure, la 1ª a pesar del jpg que efectivament empasta un poc els colors, la veig molt bé de focus, il·luminació, i contrast amb un bon bokeh. La 2ª també la veig correcta de focus, il·luminació, contrast i saturació. i La 3a m'agrada l'acabat que li has donat, il·luminant les ombres. Recorda't de posar les dades exif. Bon treball.

  3. Ximo Bueno ha dit:

    Jo me quede amb la segon i m'ha fet gràcia que t'han cridat l'atenció els mateixos elements que me la cridaren a mi quan vaig visitar la Valldigna.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit