Mirada al buit

5 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt guapa i molt ben vist i composat, si aquesta no te l´han triada pel concurs de Torres Humanes aixó vol dir que les triades son la creme de la creme … Segurament jo no tindre tampoc cap opció davant la resta d fotons escolllits per l´exposició i finals.
  Cuida´t !!

 2. La composició em sembla magnífica. Crec que has reenfocat la cara del xiquet o xiqueta superior. Per al meu gust es nota massa i li dóna a la imatge un punt d'irrealitat. Jo haguera estirada la imatge del cantó dret superior per fer el ràfec del campanar perfectament paral·lel amb el marge de la foto.

  Salut!

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Rafel…!
  M'ho xafes tot!
  O estic plenament d'acord amb tu o discrepe amb la mateixa intensitat, el nostre amor està destinat al fracàs!

 4. Vicent E ha dit:

  M'agrada eixe b&n i eixe tractament. La composicio tambe em sembla acertada i respecte d'alinear i aixo, jo ni ho havia percebut. La diferencia d'enfoc tal siga massa evident, pero aixi saps on dirigir la mirada. Molt bona.

 5. Antonio Cuenca ha dit:

  Una foto con mucha fuerza !
  La cara del chaval es claramente la protagonista y se corresponde muy bien con el título.
  Salut.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit