Mercat Renaixentista de Llombai

3 Responses

 1. J Bta Puchades ha dit:

  Tres moments de bravuconería, encara que no podem controlar tot elements com l´umbrella que apareix a la primera toma, peró que sí despista a l´última. jejej
  Saludets

 2. Paco Tortosa ha dit:

  No és gens fàcil prendre bones fotos en esdeveniments d'aquest tipus, amb persones i elements creuant-se contínuament i envaint el pla fotogràfic.

  La primera m'agrada perquè el fons es troba una mica desenfocat i per tant a penes distrau, i l'atenció es fixa sobre la figura i l'expressió del cavaller. Llum molt dura, ombres fortes i reflexos no desitjat sobre el metall (possiblement, amb un filtre polaritzador s'haurien minimitzat aquests reflexos), no és fàcil, però ha quedat bé.

  La segona li veig bastant menys interés, el fons distrau molt i la postura i expressió del cavaller no tenen la força que requereixen aquestes actuacions.

  La tercera la veig amb bastant potencial per a editar-la, perquè el moment captat és bo i mereix un treball més intens (per a la meua manera de veure). No havent tallat les potes davanteres del cavall, en una primera impressió semblen tallades perquè en el mateix pla, en el fons, hi ha elements del mateix color i confonen. La meua visió personal sobre editar aquesta imatge, abastaria desenfocar el fons, el més possible sense que es note el retoc, retallar per l'esquerra i afegir (emplenant segons contingut) la mateixa proporció per la dreta, per això de "donar aire", que tant ens agrada dir, però que en aquest cas es veu necessari. Si el desenfoc obtingut del fons no fora suficient per a delimitar bé les potes del cavall, provaria també a modificar la tonalitat dels elements del fons situats a la seua altura, perquè s'aprecien bé les potes.

  Salutacions !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit