Mercat Medieval

Canon 7D   f/4,5 1/80 iso 800 50mm

  7D f/1,8 1/100 iso 800 50mm

  7D f/4,0 1/50 iso 800 50mm

 • Autor: Vicent Granell

7 Responses

 1. Bé Vicent, com que t'agrada la fotografia amb un toc "tenebrista", crec que has trobat el tema perfecte per a expressar-te. El marquet també m'agrada i, com que a tu no t'agraden els meus, te'l copiaré. No durarà molt perquè a mi m'agrada canviar tant de marquet com d'objectiu. Parlant de tot un poc, m'interessaria conéixer les dades de les fotos.

  • Vicent Granell ha dit:

   ja,ja ja,ja …. !!! ja tens el datos exis a les imatges, és una cosa que se m´oblida continuament. Per cert el tema del Marquet és per qué de vegades si posem un Marquet de colorins ens distrau de la imatge i ens descentra la visió d´alló que ens estas mostrant, recorde uns concurs de molt de renom que al preguntar-li a uns dels jutges per qué no havia triat la foto que practicament tots coincidien com a guanyadora va respondre… "Per qué no m´agrada el marquet de color que ha posat" !!
   en tot csa jo ja ho considre "marca de la cas" !!
   bon vent !!

  • Vaja, bona anècdota. Eixa 7D a ISO800 no trau gens de soroll. Li passa com a la 5D. A la 600D no li passa i a ISO 200 ja castiga la imatge. Hauré de provar a fer les fotos amb la 5D, encara que perdré l'ampliació de 1,6. O potser un dia em deixaràs la 7 i jo et deixaré la 5. Ja sé que això de l'intercanvi de parelles és immoral, però allà va la idea.

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Entorn i llum molt difícils però tots dos ben resolts.
  Encara que a mi no m'haguera molestat gens falsejar amb PS la il·luminació d'algun element protagonista.

 3. Antonio Cuenca ha dit:

  Buen trabajo Vicente, las del fuego son preciosas.

 4. Vicent Piquer ha dit:

  em quede en la segona, encara que está tot mol ben resolt, estic d'acort en Ximo.
  Salut

 5. Carlos Muñoz ha dit:

  Bon reportatge nocturn, com estan de soroll en la pantalla de l'ordinador? perquè ací no s'aprecia bé i dona la sensació d'estar un poquet pujades de soroll. Bé per ¨machacar¨ el 50 mm. No sabía jo que en l'edat mitjana ja menjaven calamars a la romana i botifarres. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit