Mateix lloc dos visions

Un mateix lloc dos imatges ben diferents, una amb b/n i altra amb color, les dos captades amb el mòbil  al Hospital IMED València aprofitant la visita per reparar/operar al xicon d´una lesió provocada jugant a balonmano . Com diu la dita la millor càmera és la que portes al damunt… i les ganes d´afotar alló que veiem…

8 Responses

 1. Gildo Arribas ha dit:

  Primero deseo que tu hijo se recupere pronto y bien de la lesión. Después pienso, para que nos compramos unas cámaras y unos objetivos, (que cuestan un buen dinero), si con el teléfono salen unas fotos excepcionales. Nos toman el pelo. Me quedo con la segunda foto por su claridad, nitidez y composición. Es como una clave alta. Buen trabajo.

 2. Vicent Piquer ha dit:

  Fantástiques les dos, emb qede en la segona, si no hageres dit qe son del mobil, ningú ho hagera possat en ducte q’eren de la Canon D5 mark III, 😎🤦🏻‍♂️💪🏻👏🏻👏🏻
  SALUT

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Es nota que eres una lector impenitent que absorbeix part de l’ànima (fotogràfica) dels autors fotògrafs.
  Em quede amb les dues!
  (Llàstima de la signatura en la primera)

 4. Ximo Rosell ha dit:

  Ben aprofitat el mòbil, la primera una abstracció bastant resultona, la segona bé, però crec que em falta alguns matisos.
  No sé què passa amb el tema de les signatures, no és el teu cas, però hi ha gent que abans de saber agafar la càmera sap com ha de signar les seues fotos. Han de ser molt importants!!

 5. Javi Maravilla ha dit:

  M’agraden les dues imatges, bons enquadres i composicions, ens dius que les dues han estat captades al mòbil, però imagine que l’edició l’has fet amb Photoshop, perquè si em dius que també les has editat al mòbil em lleve el barret. Les signatures com diu Ximo és un tema que ens donaria per un bon debat, però per llàstima encara no ens podem reunir per intercanviar opinions i coneixements. Gràcies per compartir.

 6. Vicent Granell ha dit:

  Doncs sí editades amb el mòbil, i dos temes per debatir quan ja ens pugam reunir; el mòbil front les càmeres per captar imatges i tanmateix les firmes/signatures que posem a les nostres fotos.
  Salutacions i gràcies per comentar/opinar !!!

 7. Agradantme les dos, la primera genial, la segona per a catalg d’arquitectura, gràcies per compartir

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit