Marjal 2013

Punt de fuga

 
Nubols

4 Responses

 1. Vicent Granell ha dit:

  Molt Ricardo per fí veig que vas animante a penjar el teu treball !! Me quede amb la 1ª per la simetría i la composició que has triat !! La 2ª no m´acava de convencer però m´agrada la inclusió de Corbera a la part de darrere!!
  bon vent !!

 2. La primera, per al meu gust, té massa contrast i a la segona, també per al meu gust, li'n falta. En la primera el fet que la part més clara de la foto estiga davant no deixa avançar la mirada. (Les parts més clares de la foto sempre capten més l'atenció dels ulls). També causa el mateix efecte el camí de l'esquerra. Jo provaria de retallar-la per davall i per l'esquerra per evitar estes parts. La segona, en canvi, es deixa llegir molt bé.

 3. Ximo Bueno ha dit:

  Mai convenceràs a tots, jo me quede amb la segon amb una passadeta de "Paso Alto Mejorado".

 4. Carlos Muñoz ha dit:

  Bé Ricardo. Benvingut al club. La 1ª foto la veig bé de composició pel punt de fuga i la vora dreta en l'angle inferior. No veig naturals les mates de l'esquerra. La segona m'agrada la idea de la foto, encara que abaixant un poc l'enquadrament potser quedara millor. Crec que li falta reenfocament, però si a tu t'agrada així, així serà. Salutacions

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit