Maniquís en confinament

Ahir dia 9 d´Abril després de veure el webinar de Jota Barrós de fotografia de carrer i d´atendre atentament tot el que deia , vaig descobrir que de normal sempre que faig foto de carrer per València m´agrada incloure a les imatges maniquís donant protagonisme al mateixos i jugant amb els reflexos de la gent que mira o pasa per ahí, en fí com veieu m´ha donat per fer una serie de tres imatges d´alló que faig pel carrer. Son fotos de carrer sense més pretensió que mostrar el color i temporada de roba que en aquest cas continua confinada amb el maniquís pel tancament de tots els comerços que no son esencials o d´alimentació.

Salutacions !!!

8 Responses

 1. Angel Bosch ha dit:

  Fantàstiques les 3!! Sobretot la primera; te un “algo” que m’agrada molt. Molt bon treball

 2. Javi Maravilla ha dit:

  Molt bona serie la que ens mostres, amb una clara declaració d’intenció per presentar-la. Em quede sobretot amb la primera, a part de complir amb tot els requisits que enumeres, la vista me va directament als ulls del maniquí, que té una mirada perduda i morta, que sense ser expressiva per a mi li dona un algo especial a la foto. Molt bon treball.

  • Vicent Granell ha dit:

   Gràcies per comentar Javi , certament sempre que pasege per València amb càmera faig un bon grapat d´aquestes , les imatges que aporte son totes tres del 21 d´Abril del 2019 , tinc altres més recents però he triat aquesta serie per la coincidencia amb el mes i dates. No apareixen les dades exif per qué he utilitzat una acció que tenia per l´enfoc i maxaca les dades . Per a mi també la 1ª és la millor, les altres complementen i diferencien.
   Salutacions !!

 3. Vicent Piquer ha dit:

  Fantastiques? Com tu dius despres d’escoltar a Jota Barrós, en ca son mes impresionats.
  Salut

 4. Sense dubte em quede amb la 1°, on de fons es pot vore l’edifici, lo que dona ha entendre el confinament al que estém sotmesos.
  Les tres imatges son fantástiques.
  Saludets.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit