Llombai

4 Responses

 1. jose ferrando ha dit:

  Anares despues de Heladio, el de la cadira ja la tenia embasta.
  Treball particular teu, pero en la segon encara que la vista va al individuo, veig el borró del primer planol masa gran

 2. Ximo Bueno ha dit:

  Fila prim Jose Ferrando (però meneja raó).
  La primera és preciosa! De fet pense que resumeix perfectament la col·lecció.

 3. Vicent Granell ha dit:

  Una serie amb tres edicions ben diferents i les tres amb b/n amb el tema de la fira de llombai i els seus personatges, la veritat siga dita és que m´agraden les tres i per damunt de totes destacaria la 2ª, molt atrevida amb el seu plantejament visual però per a mí la que més impacta de tota la serie.
  Gràcies per compartir !!
  Cuida´t !!

 4. Paco Tortosa ha dit:

  Un treball amb el "segell de la casa", no sé quin es el teu secret però els teus b/n son molt caracteristics, m'agraden.

  De la primera em quedaría amb la perfecció l'entorn captat del lloc de treball de l'artesà, els seus materials, la seua expresió ..

  La segona, al meu pareixer, molt ben vista i editada, amb eixe grà que la reforça, però trove que massa part de la cara protagonista queda tapada per l'altre rost del primer plà, supose que al tratarse d'un "robat" no quedà oportunitat de noves proves.

  La tercera, el famòs pirata de l'ull obert es fantàstica en quant a textures i expressió captades, encara que l'enquadrament tancat per la part de l'esquerre origina que aparega la seua mà sense el braç i queda un tant extrany.

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit