Llibre Electrónic

6 Responses

 1. Mercedes Garcia Hernandez ha dit:

  Efectivament, un llibre , un cable per endoll, per a mi masa clara,no acaba de resaltar i es una llàstima, gràcies per compartir

 2. Abans de penjar esta ja n'havia fet de totes les maneres, inclos en altre llibre de tapes mes clares i el fons en negre, i despres de vore el resultat, esta es la guanyadora per al meu gust, esta clar qe per a gustos colores.
  Gracies per comentar.
  Salut

 3. Vicente Madoz !!!!
  Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!

 4. 😂😂😂🙋🏻‍♂️💁🏻‍♂️

 5. Paco Tortosa ha dit:

  L'imaginació al poder !! aquesta nova faceta teua, inspirada en l'obra del genial Madoz, la veig molt positiva i sobretot prometedora.

  M'agrada molt la idea, però, en la meua modesta opinió, crec que el resultat no té la força d'altres treballs teus en aquest sentit, no sé, és possible que em resulte massa evident, encara que tampoc sabria dir-te com hauria resolt jo aquesta idea, que es bona.

  Avant amb el tema, continua esprement la creativitat i presentant-nos els teus treballs !!

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit