6 Responses

 1. Ximo Bueno ha dit:

  Creativitat 10.
  M'agraden!

 2. Paco Tortosa ha dit:

  Un atrevit joc de paraules, per a donar títol a una activitat prou quotidiana entre el segment ociós de la població.

  M'agrada molt la primera, la posició quasi tancada de la mà, que permet veure les dos boles metàl·liques amb tota la seua textura i detall, format éstes un paralel-lisme amb el contorn de la mà.

  També destacar l'abstracció del conjunt braç,mans i boles sobre el fons, l'altre jugador desenfocat.

  Pel contrari, i davall el meu punt de vista, li trobe massa zona a la dreta sense interés, jo haguera optat per un xicotet retall, llevant per la dreta i per davall. Llevant part d'eixa zona sense interés i abaixant la mà (realment el punt de visió de la foto), fins al primer terç inferior.

  La segona foto, encara que li trove cer interés, per les línies traçades per les boles i els peus del jugadors, no m'acaba de convençer.

 3. Vicent Banyuls ha dit:

  La primera, em quede amb la primera. Magistral. Faré com el de la propaganda "perdone que insista" però amb que poc es pot solucionar una gran fotografia. Encara que inreressant el joc de la petanca a mi em parla més de l´home que sosté les boles. Mànega arromangada, rellotge de corretja ben apretadet, camisa a "dauets" pantalons d´hivern, cinturó possiblement heretat d'algún fill o net, no impoorta la moda importa la funcionalitat. Deixe a la imaginació el ficar-li cara a eixe home.

  La segón, mire i remire i no m'enganxa, no li veig relació o continuitat entre unes cames i unes boles. La vista em deuria portar d'un lloc a un altre per la fotografia. Possiblement siga jo el que no l'entenc. Ho sent.

  Salutacions Vicent.

 4. jose ferrando ha dit:

  En que poc, tens una foto bona.
  Enveje la teua capacitat per vore les situacions.
  Com el comentaris anteriors en quede amb la 1ª

 5. Vicent Piquer ha dit:

  La primera impresionant, llastima el tipo de les ralles de dabant, si no, habera segut massa.
  La segona tambe m'agrada, pero eija mixa cama que asoma per l'esquerra me trenca l'esquema, jo l'habera llevat.
  Salut

 6. Vicent Granell ha dit:

  Moltes gràcies pees vostres comentaris i opinions, sempre ajuden a millorar i a veure alló que tal vegada no he vist.Aquestes dos imatge formen part d´una serie que vaig fer d´una partida de petanca al parc Guinovart, evidentment no varen ser robats més be tot el contrari, vaig captar les imatges amb la complicitat dels participants i amb les seu consentiment, uns dies després als fotgrafiats els vaig fer arrivar a cadascú un retrat d´un instant de la partida de petaanca.
  Ho podeu vore açí : http://vicentgranell.blogspot.com.es/2015/11/la-partida.html

Deixa un comentari

error: Tot el contingut d\\\'aquesta pàgina està protegit